SAGE

dusanandra

Newbie
Učlanjen(a)
22.03.2011.
Broj reagovanja
0
Ima li neko SAGE stap AFTMA 3 ? Interesuje me oznaka modela,iskustva i realna cena stapa?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Druze skoro svaki model Sage-a ima velicinu #3..vidi kod Saleta iz Cacka tamo imas modela pun klinac sve novi e sad cene su sarenolike..a ima i na forumu ljudi prodaju #3 polovne za neki ok kes..

dusanandra

Newbie
Učlanjen(a)
22.03.2011.
Broj reagovanja
0
Ceo zivot pecam sa peticom pa sam hteo nesto finije za suvu muvu za Gradac. Voleo bi LAUNCH cetvorodelni 3 ako ima takav :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
3-ku nisam video jos od 2007.god......i tad je nisam kupio, jjbg jurile se 5-ice, univerzalci...Sad sam na 4-ci i nema da se menja, mozda je trica preslaba(ma mucenje ribe) ipak na Gradcu ima lepe i krupne ribe, glindzave 3-ke mozda previse razvlace pricu i fizicki maltretiraju ribu!!Pazi moje misljenje, moj zakljucak,moje iskustvo.. neko drugi moze drugacije da misli...Ja se ne slikam i ne snimam klipove ulova...pecam i uzivam u svakoj sekundi provedenoj na vodi  :nowink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sto kaye Prota 4 ka ti je extra za Gradac  :D jer mozda ces pozeleti I nekog strimera da bacis  ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja sam #3 pecao na gradcu i nisam primetio da su ribe odlazile kilavo u vodu posle zamaranja....ja sam #5 poceo i pecao skoro dve godine dok nisam kupio #3 ..od tada samo #3..

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
I ja sam dobio kritiku da ih zamram previše.A još sam se trudio da to potraje da ih ne čupam iz vode.
Da je to tako u Drini ne bi bilo ribe  :-X

dusanandra

Newbie
Učlanjen(a)
22.03.2011.
Broj reagovanja
0
Petica je po mom misljenju najuniverzalniji stap u duzini od 9stopa.Moze sve da se baca a cetvorka mi je blizu i samo za broj manja,hteo sam 3-ku samo za suvu muvu za vecernji skok :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
dusanandra je napisao(la):
Petica je po mom misljenju najuniverzalniji stap u duzini od 9stopa.Moze sve da se baca a cetvorka mi je blizu i samo za broj manja,hteo sam 3-ku samo za suvu muvu za vecernji skok :)

Jes...tako i jedan moj drugar krene na Drinu i ponese svoje rakete(4-5 alu tuba uvezane providnom samolepivom folijom) pa po potrebi...dali Z-axis, One ili Skotic  :yeswink:
Jos sto ti treba i jedna persona za poneti..Ajd maltretiracu te na Gradcu sa dr Rasom  :nowink:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Kod Sage-a skoro svaki model je za pola klase jaci, a bez problema nosi kanap za klasu tezi.
Ja imao #3 VT2 i to je ustvari bila klasicna #4.  :)

Sad arcim neku #4 i opet mi ne pije vodu prica kad je na njemu kanap #4.
Mada, to je subjektivnan osecaj, mozda nekome i odgovara...

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
japanac je napisao(la):
Kod Sage-a skoro svaki model je za pola klase jaci, a bez problema nosi kanap za klasu tezi.
Ja imao #3 VT2 i to je ustvari bila klasicna #4.  :)

Sad arcim neku #4 i opet mi ne pije vodu prica kad je na njemu kanap #4.
Mada, to je subjektivnan osecaj, mozda nekome i odgovara...
To je subjektivni osecaj kod japanaca jer su oni za pola broja manji ljudi :p

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................prc  :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
ne,ne...ove stvari se samo mogu krvlju sprati....ili u pivu utapati  :D

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Pa eto kako reaguje na "pretnje" domacom mucenicom.  :D

Al' doc' ce maca na vratanca.  :lol:

Vrh Dno