Sajt

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Procesljao sam ovih dana ovaj onlajn shop i nadjoh dosta finih stvarcica sto za kampovanje sto za ff po finim cenama. Ako nekog zanima nek baci pogled. Evo npr uzeo sam sebi finu torbicu koja bi, da recimo ima oznaku simms kostala bar 3-4 puta vise :-D www.bmshop.rs/kupi/mfh-shoulder-bag-molle-coyote-tan-30700r-395634

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
    BRAAAVO Grujo,prelepa torbica i fantasticna boja. Voleo bih da provalim neki sajt gde ima  preklopnih nozeva,jako volim ove spravice jos od 6-te god.zivota pa do danas ljubav  pema  nozicimane jenjava  :nowink:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Mafke, imas na ovom sajtu takvih nozica...  :tbumb:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Imas u delu nozevi super modele, preklopne ovakve onakve ;-)  samo pazi, cini mi se da je zakonski dozvoljena duzina ostrice 12 cm ili to niko ne postuje :) :)  Da, i mene je torbica odmah odusevila tako da uskoro postajem vlasnik jedne a prsluk ode u penziju :) Takodje, ovo su vojne stvarcice tako da je kvalitet provereno dobar!

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Gruja je napisao(la):
Imas u delu nozevi super modele, preklopne ovakve onakve ;-)  samo pazi, cini mi se da je zakonski dozvoljena duzina ostrice 12 cm ili to niko ne postuje :) :)  Da, i mene je torbica odmah odusevila tako da uskoro postajem vlasnik jedne a prsluk ode u penziju :) Takodje, ovo su vojne stvarcice tako da je kvalitet provereno dobar!
Dozvoljena duzina ostrice je,moj Grujane,do 8cm...sve ostalo ispod 8cm spada pod kuhinjsko orudje,a preko toga 'ladno oruzje.  :tbumb:  :yeswink:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
E moj pantere i 12 cm je premalo a ti se dicis sa 8...Jaoooo!  :bleh: :bleh: :bye:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
ja licno kad idem na pecanje nosim bajonet iz I svetskog rata,koji mi je pokojni deda dao u nasledje...tako da kad vide ljudovi da mi bajonet landara oko noge i ne pitaju me kako radi riba  :bleh: :bye:  :tbumb: :yeswink: :hammer: :smoke: :whistle:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mafke na ovom sajtu nemas ni jedan noz,  imas kineska govna kopije i nista vise.

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Mafke Fly je napisao(la):
    BRAAAVO Grujo,prelepa torbica i fantasticna boja. Voleo bih da provalim neki sajt gde ima  preklopnih nozeva,jako volim ove spravice jos od 6-te god.zivota pa do danas ljubav  pema  nozicimane jenjava  :nowink:

Ewo Mafky ja sam ovdde uzeo mojega Rendzera,vrhunska sprava.

http://www.swiss-stil.co.rs/New_Ranger_nozevi

Ja imam ovaj i nosim ga svuda sa sobom,cena 5500din.
https://www.youtube.com/watch?v=vFJOTNfeNio

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Marko gde mogu da se vide cene ovih SWISS alata...ili sam ja totalno oslepeo  :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gruja je napisao(la):
Marko gde mogu da se vide cene ovih SWISS alata...ili sam ja totalno oslepeo  :hammer: :hammer:

Evo ja tim dam mog Rangera samo jednom sekao slaninicu, u kutiji za 40e da se ne smaras sa PDV-om :hammer:

Prilozi

• ranger.jpg
    ranger.jpg
    43,5 KB · Pregleda: 160

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
pa ti likovi onda dodju malo preskupi

evo cene u jednoj od skupljih radnji u beogradu gde jedan od vecih modela kosta 5200,a manji krecu od 3000
http://www.iglusport.rs/prodavnica/robne-marke/wenger/ranger-79

inace ja sam ih imao par komada nesto poklonio ,nesto mi pokrali i ostao mi samo jedan i stvarno jeste dobar noz za svakodnevnu upotrebu

Vrh Dno