Samo Orvis HRH

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Kupio bih musicarac Orvis HRH.Dali neko poznaje takvog tipa koji to prodaje ?
Pozdrav svima

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Excuse,potrebna mi je samo informacija,pa zato valjda sluzi forum.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
OK, ali tekest poruke je da trazis stap a ne informacije o njemu. U svakom slucaju tema ostaje, ali dalji oglasi se brisu!
Salut!

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
367
Nikada nisam cuo za Orvis HRH, iako godinama pratim njihov asortiman. Prvo sam pomislio da se radi o gresci (da si mozda mislio na HLS), ali tragajuci na Google videh da se proizvode Orvis stapovi sa oznakom HRH ekskluzivno za neku FF kucu u Svajcarskoj.

Oni svakako nisu u regularnim Orvis katalozima, ali se mozda moze provaliti o kojim se blankovima radi. Mozda Superfine? Ko ce ga znati...

Ovo pisem jer se verovatno radi o seriji koja ocigledno nije regularna, vec se radi u manjim kolicinama, te su ti i sanse za nalazenje stapa verovatno manje. Dali neko drugi ima iskustva sa Orvis HRH?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Hans Rudi Hebeisen (HRH), poznati proizvodjac i preprodavac musicarskog pribora, od original Orvis blankova radi gotove stapove, skuplje od originala! Imao sam priliku da vidim nekoliko takvih stapova. Preporucujem ti da ne kupis Orvis stap sa oznakom HRH.

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Nebih da ulazim sire u to kakvog je kvaliteta taj stap.
Sa tom motkom i cekrkom Orvis CFO 123 sam ucio i pocinjao da musicarim.Tu kombinaciju sam imao samo oko mesec dana.Od tada sam izmenjao 30-tak stapova i cekrka (uglavnom mnogo skupljih) od pomenute kombinacije,ali sve ove godine me progoni misao da su svi dobri ali ni jedan kao on ???????????.Verovatno je u pitanju samo trip i strare uspomene ali.......ipak bih svoje Hardije menjao za njega iako znam da cu izgubiti,ali onaj ludi osecaj kada utripujes da je samo to - to onda nema povratka.Moram ga imati

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ako tako stoje stvari, znaj da HRH jos uvek radi i nudi svoju robu sirom Evrope.

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Mozda ce pomoci!
http://www.hebeisen.ch/itemlist.php?sid=11447704901055617221&aid=7603

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Ih ,davno bese.  :doh:
Nadjoh al zaboravih da prijavim  :'(

Prilozi

• hrh.jpg
    hrh.jpg
    118,2 KB · Pregleda: 185
  • CFO I.jpg
    CFO I.jpg
    111,9 KB · Pregleda: 180
  • Orvis.jpg
    Orvis.jpg
    60,4 KB · Pregleda: 183

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Fly Daddy je napisao(la):
Nebih da ulazim sire u to kakvog je kvaliteta taj stap.
Sa tom motkom i cekrkom Orvis CFO 123 sam ucio i pocinjao da musicarim.Tu kombinaciju sam imao samo oko mesec dana.Od tada sam izmenjao 30-tak stapova i cekrka (uglavnom mnogo skupljih) od pomenute kombinacije,ali sve ove godine me progoni misao da  su svi dobri ali ni jedan kao on ???????????.Verovatno je u pitanju samo trip i strare uspomene ali.......ipak bih svoje Hardije menjao za njega iako znam da cu izgubiti,ali onaj ludi osecaj kada utripujes da je samo to - to onda nema povratka.Moram ga imati

Ih kad se samo setim  :doh: :hammer: :drool: :bye:

Vrh Dno