Savjet za stap

Lipljen67

Junior member
Učlanjen(a)
26.09.2015.
Broj reagovanja
0
Zdravo drugaru ! Treba mi vas savjet.Naime vec duze vrijeme potrazujem komplet za musicarenje.Trazim sebi komplet za lipena i pastrmke.Duzina stapa bi trebala biti 8,6ft ili 9ft nista manje...AFTMA iskreno ne znam,ali mislim da bi moglo proci sve do maks. #5-6.Pecalo bi se na rijekama:Sana,Sanica,Pliva,Ribnik a ponekad bi se otislo i do Kulen Vakufa...Uz stap bi zelio i cekrk da je full metal.Interesuju me vasi savjeti na sta tacno da ciljam.Sto se tice cijene kompleta,nov ne planiram uzimati jer mi je preskupo,vec nesto srednje klase koristeno recimo od Greysa,Orvisa,Guideline,Loop...Ako neko od kolega ima sta za prodati neka se odmah javi na temu.Pozdrav i bistro....

Lipljen67

Junior member
Učlanjen(a)
26.09.2015.
Broj reagovanja
0
Onda najbolje cisto #4.Da nemate sta konkretno ? hvala na savjetima... :tbumb:

Lipljen67

Junior member
Učlanjen(a)
26.09.2015.
Broj reagovanja
0
hahaha  :D O cemu se radi pa da znamo i mi ostali sta valja  ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Nisi probao Simpsone :) kad probas reci ces svoje misljenje. 480-4 CTS Affinity MX za dryfly i Gradac :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Nisi probao Simpsone :) kad probas reci ces svoje misljenje. 480-4 CTS Affinity MX za dryfly i Gradac :)

Sta ma da probam kad si mi sve rekao u ovom "za dry fly za Gradac" :D, to moze bilo koji stap od klase 2-6, bilo kog proizvodjaca u bilo kojoj duzini od 6'6" do 9'. Kada bih sada uzimao stap za Gradac za suve muve ne bi mi palo na pamet nista preko 7'. Srecom to se nece desiti jer ne uzimam stapove za jednu reku i jednu vrstu ribolova vec univerzalnu varijantu klase 5 od 9'.

Lipljen67

Junior member
Učlanjen(a)
26.09.2015.
Broj reagovanja
0
Hahahaha ima li iko sta za prodati ? Dovoljno prepucavanja  :bleh:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ima, evo ti baš kakav tražiš  http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=6323.msg140402;boardseen#new

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
ne uzimam stapove za jednu reku i jednu vrstu ribolova vec univerzalnu varijantu klase 5 od 9'.
a upravo bas takav prodaje maric  ;) lipljene razmisli o ovom stapu  :)

preduhitrio me baki dok sam pisao post ...odlican je stap , ima garanciju...

Lipljen67

Junior member
Učlanjen(a)
26.09.2015.
Broj reagovanja
0
Sta mislite Winston Vapor 8,6ft #4 ? Prodaje kolega Klenaros... :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
O jebo ga ti ja sam uzeo za SEBE stap i namenio sam ga za Gradac jer sam mislio Da cu imati vremena samo na Gradcu da pecam, i namerno sam stavio Gradac jer sam znao da ce biti komentara Xaxaxaxaxaxaxa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Boki zna koja je garancija za ovaj Ross. Na sajtu se popuni i posalje.

Vrh Dno