Scierra Matuka 12ft #8/9

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ima li tko od vas iskustva sa štapom Scierra Matuka 12ft #8/9  i kakve utiske imate?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Probao sam nesto malo da ti iscackam oko ovog stapa. Nisam ga drzao u ruci ali sam bacao sa drugim Scierrinim stapovima iz HM serije, i mislim da odlicni. Vrede vise nego sto kostaju.
Tezina je 270gr. i na stapu pise preporucena tezina opterecenja 25-27 gr, mada ces sigurno naci da se super ponasa tezinom do 30gr ko sto neki preporucuju. Kako jedan rece da su stapovi iz Matuka serije pocetnicki, oni su samo po ceni pocetnicki  ;) jer to je dobra serija stapova. Ovde mu je cena nesto ispod 200evra.
Ako si mu se nameracio, uzimaj bez razmisljanja  :tbumb:

P.S. Tj razmisli malo jer ako dodas jos oko 500 evra, kupices neki  ``profesionalni`` stap  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nespetro je napisao(la):
Probao sam nesto malo da ti iscackam oko ovog stapa. Nisam ga drzao u ruci ali sam bacao sa drugim Scierrinim stapovima iz HM serije, i mislim da odlicni. Vrede vise nego sto kostaju.
Tezina je 270gr. i na stapu pise preporucena tezina opterecenja 25-27 gr, mada ces sigurno naci da se super ponasa tezinom do 30gr ko sto neki preporucuju. Kako jedan rece da su stapovi iz Matuka serije pocetnicki, oni su samo po ceni pocetnicki  ;) jer to je dobra serija stapova. Ovde mu je cena nesto ispod 200evra.
Ako si mu se nameracio, uzimaj bez razmisljanja  :tbumb:

P.S. Tj razmisli malo jer ako dodas jos oko 500 evra, kupices neki  ``profesionalni`` stap  :D

Hehehe da je meni lako dodati još "tričavih" 500€ ne bi se ja ni raspitivao šta uzeti  :hammer:  ali ovako ja imam nešto u glavi šta če mi raditi posao 100% ali pošto nisu baš trenutni uveti za kupovinu malo gledam šta se sve nudi na trgu...a ovaj sam našao za cenu do 100€  :D ali ne žurim sa trošenjem love  :hammer: Sada nije vreme za to  :blush:

Hvala Nesp za trud i informacije  :tbumb:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Eh ti DH,switch prutevi i meni uzimaju puno vremena ovih dana strebajuci sa neta sve sto mogu da nadjem... Po meni za moju reku su najefikasnije resenje, kad budem finansiski uzmogo to je sledece u sta cu da finansiram. Mada koko bolje upoznajem materiju sve vise suzavam krug oko izbora i sve vise se slazem sa Djoletom da za moje uslove switch stap nosenja 67 je prava stvar :yeswink: :yeswink:.. Seb zelim ti puno uspeha u odabiru jer ti prutevi definitivno otvaraju nove horizonte.. :drool:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala brate i ja tebi također želim sve naj na tom puru  ;)

Vrh Dno