Sculpin wool

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Sculpin wool ili vuna za peševe mi u poslednje vreme jako privlači pažnju. Deluje mi kao da je veoma laka za rad a i veoma lepi strimeri tj. peševi mogu da se prave.

sculpin_wool.jpg

Evo jedan SBS kako se pravi strimer od ovog materijala http://www.charliesflyboxinc.com/flybox/details.cfm?parentID=69

Da li je neko koristio ovaj materijal i kakva su iskustva?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Super materijal kojega i ja več dugo kupujem pa nikako. Ali evo več aprila ima da ga naručim. Inače kupio sam pre nedelju dana jednu vunu u hobby art trgovini za foru. Super materijal ali mislim da je original "sculpin wool" malo mekši od ove vune koju sam ja kupio.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Materijal je ekstra dobar za razne vrste strimera, ja sam ga za sada namenio prostim imitacijama peša mada ću uskoro i strimere za lov štuke da pravim. A kad se nasecka, što je za dabing  :drool: Ovo je materijal za veoma široku upotrebu, samo treba uključiti maštu.

Evo jedne veoma jednostavne imitacije braonkasto-crnog peša. Rep je od fazanovih "marabou" pera a telo tj. glava Sculpin wool

Prilozi

• Woolhead fly.jpg
    Woolhead fly.jpg
    65,7 KB · Pregleda: 193

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
mal brate strelko rastegni to malo, s ovim materijalom cudo pesevi mogu da se prave

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Mogu, sigurno da mogu ali meni je jutros stigao ovaj materijal pa dok malo vidim kako ide o tako to....

Vrh Dno