Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sasvim primjenjiv za 90% slučajeva mušičarenja na našim vodama... Idelan za manje i srednje rijeke te ribe klen pastrva lipljen naročito suha muha.
Imam jedan šekspir 4/5 8,6ft i lovi sam nekoliko puta na njega malo lakši štap sa malo manje rezervne snage ostalo sve OK.
Našao sam ga na jednom Nemačkom forumu i posle sam ga našao ovde http://www.online-angler.de/epages/15460188.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/15460188/Products/1270411 za sasvim prihvatljivu sumu. Pre preduzimanja bilo kakve akcije rekoh da se prvo raspitam, do sledeće sezone ima još dosta vremena... uhvatilo mi ga oko.
Ja od skoro koristim sigmu shakespeare #4 8feet 4 dela....najjeftiniji model od njih I mogu ti reci da je sasvim dobar...e sad verujem da je ovaj jos bolji...moj je za klena I pastrmke ubio se...mada ja pecam bassa sa njim....mada ako ima trojka ja je mozda kupim
Nemam taj ali kontekst je bio Šekspir jeftini štap i njegova primjena... Sigurno je da nije za Drine i npr Neretve a bome niti za bacanje teških nimfi i strimera... a za sve ostalo može da posluži kao i mnogi skuplji štapovi. Pa nije ovo Cormoran iz osamdesetih ili tako nešto štap je lak i za manje ribe (kakve mi i 90% lovimo) sasvim ok.
Baš ću da provjerim ovaj koji je kod mene i leka omladinca da ga uvede u svijet FF.
hahahahaaa...deliju nisam video od proletos posle mresta...tad sam poslednji put imao deliju..peco sam do skoro na guideline #3 STAP TAKO DA CETVORKA DODJE KAO ODMOR...veruj mi kidali su mi i na #5dok sam pecao... mada stoje u garazi i #6 i #7 ali za dzabe kad na motke ne volim da pecam...