VELJKO je napisao(la):ljudi trebaju mi sitne udice za bosnu hitno .....hvala
Simpsone ti nisi video ove Ownerke koje sam ja kupio, Vlada BG jeste, on tvrdi da je Dragojlović koristio onaj drugi model sa lomljenim vratom, a i još neko se žalio na taj model i spadanje riba i pucanje sa tog "lomljenog" modela Owner udice.simpson H je napisao(la):Sto se tice udica, nikada mi nece biti jasno zasto neko ko vezuje musice za sebe stedi na tome? Razumem one sto vezuju komercijalno, velike serije pa je svaka usteda bitna, ali ako za sebe vezujete ni jedna udica nije skupa.
Sto se tih Ownerki tice, najbolje ih poznaje Ivan Dragojlovic. Samo on zna koliko lipaca je izgubio ove godine iskljucivo zbog te udice.![]()
100ka je napisao(la):Simpsone ti nisi video ove Ownerke koje sam ja kupio, Vlada BG jeste, on tvrdi da je Dragojlović koristio onaj drugi model sa lomljenim vratom, a i još neko se žalio na taj model i spadanje riba i pucanje sa tog "lomljenog" modela Owner udice.simpson H je napisao(la):Sto se tice udica, nikada mi nece biti jasno zasto neko ko vezuje musice za sebe stedi na tome? Razumem one sto vezuju komercijalno, velike serije pa je svaka usteda bitna, ali ako za sebe vezujete ni jedna udica nije skupa.
Sto se tih Ownerki tice, najbolje ih poznaje Ivan Dragojlovic. Samo on zna koliko lipaca je izgubio ove godine iskljucivo zbog te udice.![]()
Model koji sam ja kupio izgleda ovako
![]()
One druge na koje se svi žale izgledaju ovako (ili vrlo slično)
![]()
Mislim da je model udice koji sam ja kupio O.K., ali ne smem da tvrdim sa sigurnošću dok ga ne budem isprobao na vodi.
gringo je napisao(la):Ja sam koristio neki treci model koji nije na slici. Jedna od najgorih udica koju sam ikad probao. Ali da Owner moze da napravi dobre udice ne treba sumnjati pogotovu jer su sve Tiemco udice iz Owner-ove fabrike. A i pitanje je u vreme kad postoje kopije mnogo komlikovanijh stvari sta je to zavsilo po nasim prodavnicama ribolovackog pribora. Do sad sam sigurno naisao na kopije Mustad-a i Tiemco udica.
@Simpsone BL rules![]()
simpson H je napisao(la):gringo je napisao(la):Ja sam koristio neki treci model koji nije na slici. Jedna od najgorih udica koju sam ikad probao. Ali da Owner moze da napravi dobre udice ne treba sumnjati pogotovu jer su sve Tiemco udice iz Owner-ove fabrike. A i pitanje je u vreme kad postoje kopije mnogo komlikovanijh stvari sta je to zavsilo po nasim prodavnicama ribolovackog pribora. Do sad sam sigurno naisao na kopije Mustad-a i Tiemco udica.
@Simpsone BL rules![]()
Odakle ti podatak da se TMC radi u Owner fabrici?
TMC se radi u Maruto Dotohomi & Co. u Toyo-u!
Jel može neke slike dotičnih modela i gde ih kupuješ?vs je napisao(la):Koristim iskljucivo Owner udice i nisam imao problema.
Za sitnije muve koristite OTOSHIKOMI-CHINU 50334, a pored ovog modela koristim jos HONRYU-TENKARA 50656 i KUWAHARA-TENKARA-D 50458(ovih mi je nestalo).
Od pre nekoliko dana koristim i Owner najlon za predveze, kako za pravljenje upredenog, tako i za tipet.