Skalpovi i Sedla platit skupo ili požaliti s jeftinim vjerojatno kina i slično

Koje koristite skalpove

• Metz

Glasovi: 1 8,3%
  • Whiting

Glasovi: 6 50,0%
  • Keough

Glasovi: 0 0,0%
  • Domaća proizvodnja

Glasovi: 1 8,3%
  • Jeftina,kina indian i sl.

Glasovi: 4 33,3%

• Ukupno glasača
    12

stipe cro

Junior member
Učlanjen(a)
11.02.2011.
Broj reagovanja
0
Pozdrav evo malo sam se uključio,želim se pripremiti za jesen i zimu i početi ozbiljno vezivati nakon mojih prvih mušica koje sam vam pokazao! E sad jos nisam odlucio za stegu. E sad zanima me koje skalpove koristite,domace ili kupovne,koje proizvođače,METZ 1,2,3 kvaliteta i da li je velika razlika kvalitetete s obzirom da je cijena velika izmedu 2i3npr,zatim imamo WHITING koji ima bronza,srebreno i pro grade,opet razlika u kvaliteti i cijeni.Zatim sam našao i neki KEOUGH  tyer i master.I od svih imaju i sedla....
Koja koristite,ako ste probali jedna i druga koja su po vama bolja.!!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja več nekoliko godina za suve mušice koristim jedno sedlo od Whiting-a (smeđe + grizli, pola pola). Tada sam dao oko 60€ za to i još uvek ga imam. Za ostale nemam pojma jer ih nisam koristio. To je sto se tice sedla za suve musica. Ostalo, za strimere ni ne gledam mnogo, sto mi se ucini povoljno uzmem i niti znam od koje firme niti se trudim zapamtiti.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Kod 1-ce dobijas veliki broj i onih najmanjih pera za udice 18-20 i nogice su najgusce i najcvrsce. A sto je veci broj , dominiraju pera za malo vece udice. Razlika u gradima postoji ali nije od prevelike vaznosti.
Vise se isplati da uzmes dobro kvalitetno sedlo od renomiranih proizvodjaca jer dobijas kvalitet. Ta sedla dugo traju jer od pojedinih pera mozes napraviti 5-6 musica. Sve ove firme koje si nasao su odlicne i razlike nisu nesto velike. Ja recimo, koristim KEOUGH najvise. Imam i METZ jednu polovinu sedla i ne vidim neku razliku.

Vrh Dno