Snickers čokoladica

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Svako normalan koji vidi ovaj post u ostala oprema pomisliće da sam pobrljavio, ali i tekoa znam o čemu govorim. Pre par godina primetio sam zanimljiv fenomen. Negde oko 17 h koncetracija bi mi opasno opadala i dešavalče su se tragikomične akcije. Gotovo u svakom ribolovu bi gubio ravnotežu i upadao u vodu. Moji ribolovi su obično hard core, znači maltretiranje organizma do maximuma. I pre par godina, kremem da spremam biohemiju. Opa saharide, izvor energije. Povežem ja to sa svojim glupiranjem po brzacima i skaporam da mi izgelda padne šećer i da se zato lako izvrnem.
Kupim ja snickers i negde oko 17 h da pocepam. Ode smotanost ko da je nikad jie ni bilo. Od tada ja nosim obaveyno čokoladicu u prsluku. Probah i Sa Marsom i sa Tobleronama, ali Snickers je zakon. nažalost ovo nije plaćena reklama, a trebalo bi. Ako neko ima slična iskustva neka podeli sa nama smotanima!
Salut

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ja cepam "Sweet" isti sastav ko "snickers" (cokolada, karamela, kikiriki i keks) kad mi padne secer, a em je domaca (Kupujte domace kupujte domace kupujte domace <--ovo je podsvesna poruka)
em je duplo jeftinija od "Snickersa". A meni secer cesto pada. Fala bogu da mi sve ostalo stoji kao kip slobode :hammer:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ne znate vi nista kad su u pitanju jeftini, a dobri slatkishi. U vojsci su me navukli na rum kasato :) Dobijali smo ga kao marendu. Mislim da kosta oko 30 kinti, a ima dobrih 250 - 300g u jednom pakovanju :p
Ludilo slatkish! I za ribolov je dobar jer ima plastiku tako da i ako se istopi ne prlja prsluk :]

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D Snickers čokoloadica mi je najomiljenija pored milke sa krupnim lešnicima  :D ali retko to nosim na vodu. Ako ista nosim je voda i dva jaka sendviča. Moj izlazak traje od izlasaka do zalaska sunca. U slučaju da nemam ništa za prezalogajiti onda napravim pauzu od sat i po vremena i odem kuči na ručak pa marš nazad na vodu. NIje vam ovo slaba ideja, nego sečam se jednom prilikom sam imao samo snickers i redbull (+ obavezna voda) to je meni bilo savim dosta za jedan ceo dan.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
RedBull, opasna ideja. moracu da pocnem i limenku da nosim, jer problem sa secerom nije zanemarljiv. Pre neki dan sam isao na temsku i nisam kupio cokoladicu. Isto kao nekada oko 18 sati osetim da mi paznja i samo hodanje po vodi predstavlja problem. Osetio sam da cu da se okliznem i padnem. U desnom dzepu bio mi je S3 i u delicu sekunde sam isplanirao kako de se bucnem a da mi taj dzep ostane suv.  :doh:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pa naravno kad je red bull ili bilo koji energetski napitak pun secera i kofeina(zato ih i nevalja piti sa alkoholom) :drunk:, a cesto energetski napici imaju i limunske kiseline i vitamina c u sebi. Zato i imaju efekat da te rasane :hammerhead:, ili ako si umoran da te razdrmaju. Ako negde idem na pecanje ili vozim bajs po jakoj vrucini (ili oba) obicno napravim jacu limunadu sa dosta secera i dobro je ohladim, barem je zdravije od red bulova i slicnih sranja ako nista drugo. :yeswink:
Pozdrav

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
gde me nadje sa sweet ,zakon cokoladica vec godinu i po skoro svako radno jutro zapocinjem sa njom to je medju slatkisima sage launch jeftina a jebitachna za onog ko zna sta oce!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Ja, kao i Seb, nosim samo prazan kroasan ili puter kiflu i vodu. A od cokoladica Kiddy sa puno mleka (svetlo plavi), ali ne u prsluk leti, jer se sve to topi, a ne nosim kasicicu pa se userendam ko guzica. Kad dodjem uvece kuci, razbijem se od jela (kuvani obrok).
Medjutim, pad secera je strasan i jednom me strefio na nekoliko kilometara ispred Loznice na putu iz Valjeva, gde sam vozio na ocekivano neprijatan sastanak. Jedva sam odvozio do centra grada, tresle su mi se i ruke i noge, a vid bludeo kojekuda, i mislio sam da cu ili ubiti nekog ili pojesti sampite. Posle prve  od ukupno dve sampite drhtanje je nestalo kao magla na vetru.

Amos

Senior member
Učlanjen(a)
20.03.2006.
Broj reagovanja
0
Za mene je SWEET bio No1 dugi niz godina, a onda me je pridobio TWIX  :drool: jednim IPOD-om od 20gb i od onda  ... :whistle:
Inace u poslednje vreme volim da ponesem neki "slatkasti napitak" (pelinkovac itd) cisto da plaknem usta :-[ ...(da idem cesto na pecanje sigurno bih se navuko :doh: )

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Dok jurim po Drini niz vodu ceo dan, bez jela, hrane, sendviča , BEZ IČEGA OSIM DIVLJAČKE STRASTI u kolima je obavezno , jedino i  nezamenljivo MEDENO SRCE  :D :D :D

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Bilo sta slatko. Snickers je mnogo kalorican ali ja uz cokoladu nosim, plazmu i bananu. Plama mi razbije malo jacinu snikersa u ustima jer ne podnosim slatko.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Sve sto ponesem to i vratim nazad jer ne stizem da pojedem nista. Zato nosim samo vodu.

Vrh Dno