Svako normalan koji vidi ovaj post u ostala oprema pomisliće da sam pobrljavio, ali i tekoa znam o čemu govorim. Pre par godina primetio sam zanimljiv fenomen. Negde oko 17 h koncetracija bi mi opasno opadala i dešavalče su se tragikomične akcije. Gotovo u svakom ribolovu bi gubio ravnotežu i upadao u vodu. Moji ribolovi su obično hard core, znači maltretiranje organizma do maximuma. I pre par godina, kremem da spremam biohemiju. Opa saharide, izvor energije. Povežem ja to sa svojim glupiranjem po brzacima i skaporam da mi izgelda padne šećer i da se zato lako izvrnem.
Kupim ja snickers i negde oko 17 h da pocepam. Ode smotanost ko da je nikad jie ni bilo. Od tada ja nosim obaveyno čokoladicu u prsluku. Probah i Sa Marsom i sa Tobleronama, ali Snickers je zakon. nažalost ovo nije plaćena reklama, a trebalo bi. Ako neko ima slična iskustva neka podeli sa nama smotanima!
Salut
Kupim ja snickers i negde oko 17 h da pocepam. Ode smotanost ko da je nikad jie ni bilo. Od tada ja nosim obaveyno čokoladicu u prsluku. Probah i Sa Marsom i sa Tobleronama, ali Snickers je zakon. nažalost ovo nije plaćena reklama, a trebalo bi. Ako neko ima slična iskustva neka podeli sa nama smotanima!
Salut