-SSMS- Samo Sloga Musicara Spasava

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Momci razmisljao sam i dosao do zakljucka da smo mi, ljudi kojima je hobi
musicarenje veoma ugrozena vrsta i da imamo veoma malo prava....
Pored toga krasi nas i jedna mana, veoma smo neorganizovani i neslozni....
Tome mora da dodje kraj, ovaj bojkot pokrenut od kolega varalicara je pravi pokazatelj da
mozemo i da treba da se udruzujemo zarad ostvarivanja svojih ciljeva....
U ovoj eri interneta kada smo kroz razne forume povezani kao jedna velika porodica velika steta bi
bila da tu mugucnost ne iskoristimo na pravi nacin i do kraja....
Kako i sami vidite musicarska organizacija u srbiji se svela na piskaranje po internet forumima i rad
nekolicine musicarskih klubova od kojih prednjaci klub u Nisu....
Kako bi najbolje mogli da se izborimo za nasa prava i nase porebe moramo svi da se ujedinimo i
organizujemo na pravi nacin....
Kako se u Srbiji nezna tacan broj Musicara, mislim da je prvi korak da saznamo koliko nas ukupno ima i da
napavimo statistiku koliko nas ima po gradivima...
Naravno necemo imati tacan bro ali cemo imati veoma pribliznu cifru, na osnovu koje ce svi nasi
buduci koraci da se baziraju....

Svi koji hoce da daju svoj doprinos popisivanju musicara to mogu da urade na sledeci nacin:
-Privatnu poruku sa spiskom svih musicara koje poznaje neka posalje na moj profil a ja cu razvrstavati po
gradovima i ponistavati dupla imena....
Imena se nece nigde pojavljivati samo konacna statistika sa gradovima i brojem musicara u tim gradovima

Poruka treba da sadrzi ime, prezime, godiste i ime najblizeg grada veceg od 15 000 stanovnika,
na kraju stviti T ili N
T. stavljati ako musicar provodi u musicarenjeu vise od 80% vremena provedenog u ribolovu
N. stvljati ako musicar upraznjava i druge tehnike ribolova nebitno u kom odnosu

Primer:
_ petar petrovic 1980 cuprija T.  (ako petar musicari 8 od 10 izlazaka na pecanje)

- zika pavlovic 1985 trstenik N.  (ako Nikola musicari ali voli i da peca na plovak, varalicu itd)

Molio bi clanove da se uzdrze od bilo kakvih komentara! Hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno