St Croix Imperial

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Posle duzeg vremena citanja o njemu, zagledanja i igranja sa njim u prodavnici uzeh Imperial-a 4wt, 8'6''

Stap mi zaista fenomenalno "radi", ima poprilicno brz vrh i za sada sam prezadovoljan.

Vise o testu i oceni ovog stapa mozete citati na: https://www.yellowstoneangler.com/gear-review/2012-four-weight-shootout-gear-review

Iz onoga sto vidim a i po onome koliko sam platio stap ovoje za sada fenomenalan i skoro idealan odnos cena-kvalitet.....(inace omiljena 5tica mi je Orvis Recon, 9ft)

Pozdrav svima

Prilozi

• 0B8E0B7C-365D-4899-B5AA-36EFC684F3BD.jpeg
    0B8E0B7C-365D-4899-B5AA-36EFC684F3BD.jpeg
    101,3 KB · Pregleda: 153

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Neka te dobro služi  :tbumb:
Koliko si ga platio?

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.272
Isti model sam krajem godine pazario kod nas i vrlo sam zadovoljan štapom i uslugom tako da moram iskoristiti priliku da ih pomenem kog interesuje kupovina st croix stapa kod nas mogu se naručiti u lav md po istim cenama kao na st croix sajtu sto je jeftinije nego bilo gde u evropi da sam ga pazario. Štap je fenomenalan i za te pare mislim da je bez premca.

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
TMc je napisao(la):
Isti model sam krajem godine pazario kod nas i vrlo sam zadovoljan štapom i uslugom tako da moram iskoristiti priliku da ih pomenem kog interesuje kupovina st croix stapa kod nas mogu se naručiti u lav md po istim cenama kao na st croix sajtu sto je jeftinije nego bilo gde u evropi da sam ga pazario. Štap je fenomenalan i za te pare mislim da je bez premca.

Ja sam odusevljen St Croix stapovima i u drugom svetu (varalicarskom) koristim 3 Legen Elite-a i jednog Triumpha.....zaista su vrhunski stapovi i pravi alat za majstore...

Ovaj sam ugrabio na specijalnom popustu, inace je cena bila 210 mada bez obzira vrdi svaku paru i jos vise...

Pozzzz

Vrh Dno