Sta kupiti?

vladan

Junior member
Učlanjen(a)
24.05.2008.
Broj reagovanja
0
Nikako da se odlucum izmedju ova dva stapa koji su priblizno iste cene!Dali bi malo iskusniji mogli da mi pomognu oko izbora?! SCIERRA HM3 9'6'' 7/8#  ili SAGE FLI 9'6'' 8#   !!!
Usput hteo bih da prodam Enigma Tci 9'6'' 7/8# koja nikad nije koriscena i ima lifetime garanciju!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
vladan je napisao(la):
Nikako da se odlucum izmedju ova dva stapa koji su priblizno iste cene!Dali bi malo iskusniji mogli da mi pomognu oko izbora?! SCIERRA HM3 9'6'' 7/8#  ili SAGE FLI 9'6'' 8#   !!!
Usput hteo bih da prodam Enigma Tci 9'6'' 7/8# koja nikad nije koriscena i ima lifetime garanciju!

Vladane, imam i pecam sa Sage Fli 10ft, 7ca, 4 dela. Nemam zamerke sem sto bi za teze strimere izabrao neki ostriji. Nisam probao Sciery HM3 ali jesam HM2 8/9. Da su iste klase i duzine mozda bi prevagnuo Sage ali mozda u nijansama. Poz

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole je napisao(la):
Vladane, imam i pecam sa Sage Fli 10ft, 7ca, 4 dela. Nemam zamerke sem sto bi za teze strimere izabrao neki ostriji. Nisam probao Sciery HM3 ali jesam HM2 8/9. Da su iste klase i duzine mozda bi prevagnuo Sage ali mozda u nijansama. Poz

@Djole

HM2 i HM3 nemaju dodirne tacke jedna sa drugom, daleko je bolja HM3

@Vladane

Uzmi stap koji ti bolje lezi u ruci, idealno bi bilo da mozes oba da probas. Fli se licno meni ne svidja ni malo, to nije brz nego ukrucen stap koji ume prilicno da zamara. Scierra HM3 je savremeniji stap koji se dosta hvali ali stvarno nemam pojma kakav je u toj konfiguraciji. Ako je zadrzao sve osobine koje ima petica od 9 stopa, onda je odlican stap.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Djole je napisao(la):

@Djole

HM2 i HM3 nemaju dodirne tacke jedna sa drugom, daleko je bolja HM3

@Vladane

Uzmi stap koji ti bolje lezi u ruci, idealno bi bilo da mozes oba da probas. Fli se licno meni ne svidja ni malo, to nije brz nego ukrucen stap koji ume prilicno da zamara. Scierra HM3 je savremeniji stap koji se dosta hvali ali stvarno nemam pojma kakav je u toj konfiguraciji. Ako je zadrzao sve osobine koje ima petica od 9 stopa, onda je odlican stap.

Pa verovatno je da nisu isti stapovi, ja sam rekao o onom stapu koga sam probao. Voleo bih i taj HM3 da probam jer ako je bolji od HM2 onda vredi.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
E ajde odma jos jedno pitanje a u vezi je sa HM3. POred dozivotne gaancije koju imaju sta mislite o njihovoj ponudi 10ft - 4/5

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Djole je napisao(la):
E ajde odma jos jedno pitanje a u vezi je sa HM3. POred dozivotne gaancije koju imaju sta mislite o njihovoj ponudi 10ft - 4/5

sta ja mislim...evo prvo sto mi pada na pamet, dobra alatka za češko nimfarenje bilo aftma 3/4 ili 4/5. Širi tokovi...

hms

Junior member
Učlanjen(a)
18.09.2008.
Broj reagovanja
0
:tbumb:
hm3001wq7.jpg

vladan

Junior member
Učlanjen(a)
24.05.2008.
Broj reagovanja
0
Ipak se olucih za Scierru zbog lepseg seta za masinicu i tube!U prilog je bilo i to da ga je i Howell Morgan dizajnirao koga sam imao priliku da upoznam i vidim sta covek zna!Neki drugi put ce Saga da padne petica ili 4-orka!Da pomognemo malo i manje proizvodjace a nesamo ove koje prze!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
vladan je napisao(la):
Ipak se olucih za Scierru zbog lepseg seta za masinicu i tube!U prilog je bilo i to da ga je i Howell Morgan dizajnirao koga sam imao priliku da upoznam i vidim sta covek zna!Neki drugi put ce Saga da padne petica ili 4-orka!Da pomognemo malo i manje proizvodjace a nesamo ove koje prze!

Vladane razlozi zbog kojih si se odlucio za kupovinu nekog stapa nije dobro da budu ovi koje si naveo. Ustvari to je prava katastrofa jer ne pecas ni halterom ni tubom vec stapom i razlog za kupovinu bi trebao da bude kvalitet stapa.
Odluka je tvoja i sam raspolazes svojim novcem ali to je potpuno pogresno pristup izboru nekog dela opreme.

vladan

Junior member
Učlanjen(a)
24.05.2008.
Broj reagovanja
0
Probao sam bio oba stapa na sajmu ali kasnije nikako se nisam mogao odluciti koji da kupim!
Sad kad mi se ukazala prilika da kupum jedan, pomalo sam i iskreno zaboravio karakteristike ali koliko se secam hm3 mi se cinilo da mi bolje lezi!
U svakom slucaju slazezem se sa tobom oko biranja ali ima tu i jedna stara koja kaze"merak se parama leci|"
pa ako nevalja menjamo ga!

Vrh Dno