Stap do oko 150 eura

krmpus

Newbie
Učlanjen(a)
14.02.2012.
Broj reagovanja
0
Eto,ako mi mozete pomoci prilikom kupnje prvog stapa. Trazim nesto klase 4 ili 5,duzine izmedju 8 i 9ft,midfast ili fast akcije. Posto u ducanima ima vecinom izbor od Hardy,Greys,Orvis i Scierra molio bih da se ogranicimo na proizvode tih proizvodjaca.
Unaprijed hvala.
Marijan Zg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Uzmu za te pare greys grxi ako imaju taj stari model jer je rec o izuzetnoj seriji. Ja imam jednog veec godinama i sve ostale stapove mislim zameniti samo tog ne. Pravi radni konj od stapa srednje akcije fenomenalan i za bacanje. Kakve ribetine sam njim povadio malo ko je i mnogo jačim priborom. Ako ga nemaju preporucujem grxi+ seriju. Uzmi peticu od 9 stopa. To ti je za pocetak najbolje.
I dobro nam dosao Marijane!

krmpus

Newbie
Učlanjen(a)
14.02.2012.
Broj reagovanja
0
Hvala na dobrodoslici! Posto tek polako ulazim u musicarenje,reko da pitam ovdje  gdje ipak ima puno musicara sa iskustvom. Mislim lovit pastrve I lipljane na jednoj manjoj rijecici,ali I klenove,podust,i sve ostalo sto hoce da grize na Savi. A tek kad krenu pitanja o muhama..

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Za to sto si naveo ja mislim da GREYS GRXi 9' #4/5 je prava stvar za tebe a cena mu je tu oko 150€. Pošto je to stara serija možda bi ti ga prodavač mogao prodati sa nekim popustom od 15-20%. Sto posto da bi mogao ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
pogledaj ovaj oglas ...  http://www.musicarenje.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=3790 ovo je odlican stap i vise nego odlican  :)

krmpus

Newbie
Učlanjen(a)
14.02.2012.
Broj reagovanja
0
tog greysa vise nema,a za vision neznam kako da ga dovedem do Zagreba,a i volio bi probat stap da ga ne kupujem na sljepo. Jel mi znate mozda sta rec o scierri Hm3 klase 5,duzine 9ft?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ako ces je dobiti za te pare ja mislim da ne treba previse da razmisljas...bas sam imao priliku malo bacati prosle subote dok sam vodio jenu malu ekipu na bohinjku...probao sam ga i mogu reći da je fina motka onako na prvi susret i na kratko. Na internetu se isto pronađu reći hvale za tu scierrinu seriju kako je vrlo močan štap sa dosta rezervne snage. Ako ga možeš probati, dopadne ti se u ruci i opčenito pa još i za takvu cenu kakvu si spomenuo pre...to je to!

Vrh Dno