core.graphic
Newbie
- Učlanjen(a)
- 25.06.2009.
- Broj reagovanja
- 0
pozdrav, jedno 2 godine se bavim ovim sportom , tu i tamo , najvise sam se napecao klenova a manje ovih drugih riba, zato sto tu gde pecam slabo ih ima, a na komercijalne vode nisam ni isao... a za Drinu ,imam pre kratak stap, 8,6 5# orvis , frequent flyer.... elem , to sam prodao , nemam vise nista, pa planiram da uzmem jedan dobar komplet za stuku , pa se dovoumim izmedju stapa 8# ili 9# u duzinama 9" ili 8.6" stuku bi pecao iz camca, i siguran sam da te dimenzije zelim , ne bi isao ispod 8.6.... nikako! voleo bi da mi neko kaze koji stap da odaberem do nekih 300eur ili pak 400e, da je "fast" znaci da radi gornji deo, da je po mogucnosti iz 2 ili 3 dela, i ako uzmem recimo stap class 8# dal cu moci da ga upregnem sa strunom 9.... kapiram da ce tako biti bolji izbacaj strimera od 10-15cm..... nemojte mi zameriti ako sam negde pogresio! znaci zanima me koji mi stap preporucujete da je ok i takodje koja se struna dobro pokazala po vama! stuke bi pecao malo ovde u srbiji , a vise u slovackoj na jednom jezeru iz camca...... dal je dovoljna uopste 8ica za stuku....