Stega

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Kako vam izgleda ova stega deluje kvalitetno imo sam priliku da je pogledam, baš lepo izgleda. Da li je neko koristio?
http://www.freetime-ribolov.com/Fly-ribolov/Stega-Stonfo-516.html

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ja sam je uzivo video i kvalitetno deluje bas

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Pa jeste cena možda malo veća ali veruj mi odlično izgleda stega.

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Moram brate kad ti nemaš vremena da mi navežeš par mušica  :hammer: šalim se ali ozbiljno lepa stega a da počinjem da vežem pa počinjem.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Moj ti je savet da ili uzmes nesto jeftinije ili dodas jos malo i uzmes renzetija,najgore je kupovati te stvari izmedju
Ne bi dao 120e za kineza

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Ma Nebo ne planiram je kupovati imam za sada nešto jeftinije za sada je dobra a moram Marića nagovoriti da mi proda renzetija on je sad to prevazisao sad ide na nešto skuplje  :bleh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
neba je napisao(la):
Moj ti je savet da ili uzmes nesto jeftinije ili dodas jos malo i uzmes renzetija,najgore je kupovati te stvari izmedju
Ne bi dao 120e za kineza
Nebo, Stonfo je cuveni Italijanski proizvodjac lociran u Firenci, nema dodirne tacke sa Kinezima. Poznati su dugo godina po raznim inovacijama, idejama i specificnom dizajnu.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Vidim,pise made in italy,a punn ali express ovakih i slicnih stega koje se prodaju pod raznoraznim brendovima

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nebo, Stonfo je "Made in Italy" definitivno, ostali me ne zanimaju. Jako pristojan kvalitet za umeren novac. Meni se licno ne svidja taj njihov dizajn ali i to je nebitno.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Nebo,Italijani su jaako ozbiljni kada su ovakve stvarcice u pitanju. Celik je vrhunski (pozajmljuje se od Svabova ),uostalom pogledaj cenu

nozica preklopnih ''automatic-italian stilleto'' (skakavac poznatiji ) i videces koliku tradiciju imaju i respekt i kod  Amera po pitanju kompletnog kvaliteta,od dizajna (neprevazidjeni ) do sirovog materijala  ;).

Cena nije strasna !

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Eh da,Kinezi uleteli sa kopijam ,ali original Italija je ozbiljnija cena pa imas nozica od 90 €-1000 $. Prelistaj ako te ne mrzi da bar vidis kvalitet celika  ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Stonfo ne zaostaje za renceti stegom gledao sam je uzivo odlicna je. Ako je uzmes neces pogresiti

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
simpson H je napisao(la):
Nebo, Stonfo je "Made in Italy" definitivno, ostali me ne zanimaju. Jako pristojan kvalitet za umeren novac. Meni se licno ne svidja taj njihov dizajn ali i to je nebitno.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

mozda i gresim,al zasto to ne pise ? ko jos od proizvodjaca propusta sansu da tako nesto ne istakne na sajtu ?

Vrh Dno