Taimen FSX

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Pozdrav, kakva su vam iskustva sa ovim stapom?
http://www.taimen.com/en/ue/product/taimen-fsx_99930059/102489

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Prezimenjace,cisto sumnjam da je iko bas uzeo taj model stapa u nasoj drzavi.
ja se vodim razmisljanjem da nijedan kineski proizvod ne vredi te pare,pogotovo u nasoj drzavi (ili regionu) gde se uvek po oglasima vec za 200e moze naci vrhunski stap od neke renomirane firme
pritom takav stap na oglasima nikad prodati neces ukoliko ti se ne svidi,ne mora nuzno da znaci da je stap los,ali nekom Orvisu,Sage-u ili nekom iz te kategorije sigurno nije ni blizu

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja sam imao onaj najjeftiniji iz ponude u klasi 4....stap je sto se zavrsne obrade tice odlican i tube plus za cekrk je stvarno super ali mi se nije svideo balans stapa nekako mi nije lezao u ruci...lagani stapovi sto cenim...sad sam markirao onaj od 90ak eura ovaj sto si ti postavio ne bih uzimao jer je bas fast akcija super fast...videcu jos...i da ja sam moj stap prodao bez problema za 50e a placen oko 70 sa postarinom...jbg,svaka roba ima svog kupca...

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala na odgovorima. U medjuvremenu taj moj prijatelj je kupio stcroix legend ultra # 5, 9' i legend elite#4, 9', cekrt vision gt i okuma slv  za 350 evra, sve novo nekoristeno. Ja sam od vas trazio odgovore posto nisam znao nista o taimen proizvodima.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
juce doneo deda mraz bas ovaj stap 3/4 model 9feet i cekrk uz njega sto ide...stap odlican u najmanju ruku na prvi pogled i obradu samog stapa...isto i za cekrk..ceo alu lagan i lepog dizajna...e sad cekam prolece da ide na testiranje.....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ja bih sad otisao i probao. Briga me za zimu, briga me za sneg...... Cek bre....kakva zima..... Toga ims kod tebe?

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Ja bih sad otisao i probao. Briga me za zimu, briga me za sneg...... Cek bre....kakva zima..... Toga ims kod tebe?

[/quote

MOŽDA JE PALA TEMPERATURA NA UVEK NEPRIJATNIH  +15 C pa zato ne sme napolje

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Moguce petre.... Da mu je sad jedan gradacki gulas od srnetine.... Pecao bi i u sibiru :)
A i znas kako, na njegovoj nadmorskoj visini je uvek koji stepen hladnije. Siba vetar oko usiju..../ :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Moguce petre.... Da mu je sad jedan gradacki gulas od srnetine.... Pecao bi i u sibiru :)
A i znas kako, na njegovoj nadmorskoj visini je uvek koji stepen hladnije. Siba vetar oko usiju..../ :)

A šta ti muko jedeš tamo,gulaščić od muda sibirskog tigra ili neku egzotiku ??? :drool: :drool:,kažu da im je sir vrhunski,onaj sojin  :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Kakav sir crnjane. Salju mi crnogorski sir i njegusku redovno da ne bi zavrsio na infuziji :)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
oholi samo o hrani..ni manjeg coveka ni vise da jede..a sto se temperature tice trenutno je 5c....zimaaaaaaaaa......

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pi kakav si to covek, hladno ti a temp u debelom plusu. Zao mi sto nemam neki video da vidis kako pecam na moravi na -18 :) i upecam.... Iznenadio me bucov taj dan koliko je luda riba :)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pecaju ga  I kod mene u zimovniku na debelom munusu I to na tvistera po dnu a on udara izbije stap iz ruke.....uostalom ja da volim zimu ne bih se odselio..ne bih ovih proletnjih 30c menjao ni za sta ....letnje neccu da pominjem... :whistle:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ja mislio ti covek. A ono, svilenko [emoji14]

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
nenene decko tako se ne pravi aeroplan........svilenko i to kakav...sto bi rekao moj tata peruci jebes coveka koji nije sluzio vojsku...

Vrh Dno