Tereni oko Nisa+ jezero Brestovac

sasabr

Junior member
Učlanjen(a)
10.04.2006.
Broj reagovanja
0
Posto sam nov u ovom sportu, necete mi zameriti ako odvalim koju glupost ali svakako imam pitanje u vezi terena za musicarenje. Naime ja sam iz Nisa i interesuje me teren oko moga grada. Dali neko moze da me uputi na izbor terena za musicarenje oko Nisa i dali moze da mi kaze nesto vise o jezeru Brestovac kod Bojnika, jer sam tamo juce bio i obisao teren sa drugom koji je takodje musicar pocetnik i bili smo zaprepasceni velicinom jezera!
Dali je ta voda pogodna za musicarenje jer smo od tamosnjih ribara culi neverovatne price u koje je tesko poverovati! Unapred Hvala.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Pozdrav Vangenu i dobrodosao na sajt,
Nema potrebe da se brines oko toga sto si pocetnik i da li ce ti neko zameriti jer nece.
Sto se tice terena oko Nisa mislim da je vec o tome vec pisano, pogldeja malo po forumu. Ako ne napisacemo jer ima mnogo clanova iz Nisa, racunjajuci i mene.
p.s. ja sam secnuo tvoj odgovor i otvorio novu temu.
Pozdrav!

sasabr

Junior member
Učlanjen(a)
10.04.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala na dobrodoslici, BOLJE VAS NASAO!
Sto se tice mog pitanja, jeli neko bio na jezeru Brestovac?
Priroda je fenomenalna, vazduh rezak i cist jezero ogromno, dubina kod brane kako kazu je oko 28m, daleko je 60km od Nisa; voda je bila mutnjikava i hladna(belicaste boje) i to je sto ja znam o njemu. ono sto me interesuje je dali je neko ranije musicario na njemu i dali je uopste pogodno za musicarenje? Inace mi se priroda veoma dopada pogotovo sto do jezera vodi asfaltni put pa prilaz kolima nije otezan. Obale su ciste i relativno prohodne nema suvisnog drveca da smeta pri zabacivanju, a i ulazak u vodu je moguc posto se ne spusta u dubinu previse naglo.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Brestovacko jezero je odlicna voda za musicarenje krupnog klena. Dobro je i za musicarenje ostalih vrsta koje zive u tom jezeru, ali neka te to zasad ne interesuje, lovi samo klenove.

Djenka

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2006.
Broj reagovanja
0
Stvarno lepo mesto, bio sam prosle godine al nisam pecao.
A price mestana su tacne, tamo stvarno ima CUDOVISTA od riba... :-x

Djenka

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2006.
Broj reagovanja
0
Cini mi se da nije losa ni ona recica ispod brane samo ako nije urasla

sasabr

Junior member
Učlanjen(a)
10.04.2006.
Broj reagovanja
0
nije urasla pristupacna je, a i iznad je jedan potok sa prilicno velikom vodom sada, ne znam kako je u toku leta.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ovog leta sam imao prilike da vise puuta posetim Brestovacko jezero.
Od ranije nisim iskustvo lomljenja stapa tako da kad god imam prilike rado odem na ovo jezero.
Jezero je prelepo mada sam primetio ovog leta par kuca legalno ili nelegalno gradjenih svoju kanalizaciju ni manje ni vise nego pravo u jezero.....
A klenovi MRAK PADA NA OCI i to u tom delu gde je kanalizacija,A sto se tice reke koja ide ispod brane nepodnosljiv smrad nosi,tako da je nemoguce prici a kamo li pecati.
Iznecu par slika o jezeru sa mog zadnjeg boravka s'obzirom da sam se zadrzao neki 20 min.Nije lose imaluci u vidu kolikoje jezelo
Savetujem svima da ga posete..
-----POZDRAV---

Vrh Dno