Testiranje stapova i kanapa

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Upravo su mi stigli novi stapovi Glave 4/5 i 5/6 kao i Sonic 6/7 na tesitiranje - znatizeljnih. Znaci ovako. Drustvo, ekipica, pojedinci mogu se javiti pa cemo se dogovoriti o mestu gde se moze videti, probati na delu. Pozeljno je ponesti svoj cekrk i kanap. Ujedno ce moci i da se testiraju stapovi iz moje ponude, kao i pogledati cekrci, kanapi i ostalo. Ukratko: Nije FC day, nije prodaja vec samo testiranje kao i uvid u cene, kvalitet i drugo. Moje telefone i druge kontakte vec imate na hiljadu mesta pa zainteresovani, tu sam.

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Pohvala za onaj cekrk  :tbumb:
Super je  :bye:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ista stvar je i u Novom Sadu.Ali samo Glave 4/5.Moji prijatelji će ga probati u ponedeljak,jer moja pošta ne isporučuje nego samo petkom. :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sta vam je to Glave? Ima li neki link na internetu sa tim stapovima?

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Što se tiče štapova,ne treba čekati uskoro_Oni su već u Borči.Pa ko voli,nek izvoli.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
rabbit je napisao(la):
Što se tiče štapova,ne treba čekati uskoro_Oni su već u Borči.Pa ko voli,nek izvoli.

Ma ovo na netu. Pita covek gde moze da procita nesto vise o njima.  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole je napisao(la):
simpson H je napisao(la):

Bice uskoro na www.boulevard-shop.com . Nije bas da ih nece nigde biti  :D

Djole bre ja bih voleo da vidim neki sajt proizvodjaca a ne prodavca :D. Samo ja na netu nista ne mogu da nadjem

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Djole je napisao(la):

Bice uskoro na www.boulevard-shop.com . Nije bas da ih nece nigde biti  :D

Djole bre ja bih voleo da vidim neki sajt proizvodjaca a ne prodavca :D. Samo ja na netu nista ne mogu da nadjem

Evo ako treba ja cu da budem i proizvodjac. Danas se sve moze  8). I sto trazis na netu. Dodjes do Nisa kao sto sam i ja do BG na FC day pa sam probao Ross i neke druge stapove i kanape. Dzaba sto se Ross-ovi prave u americi i da to bude merilo kvaliteta ako ih ne propustis kroz sake i ne steknes pravi utisak. Sta se danas sve ne pravi u Kini. Mada to sto si rekao nema ih na netu i ne mozes da procitas nista, procitacu izmedju redova i bez komentara.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ross štapovi se ne prave u Americi,a bliži mu je Novi Sad nego Niš,samo trutina se stalno vadi kako mora da radi.Vidiš da ni na Drinu ne ide.Učaurio se pred zimu u onoj radnji i ne mrda.Samo udaje i prodaje. :bleh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole je napisao(la):
Evo ako treba ja cu da budem i proizvodjac. Danas se sve moze  8). I sto trazis na netu. Dodjes do Nisa kao sto sam i ja do BG na FC day pa sam probao Ross i neke druge stapove i kanape. Dzaba sto se Ross-ovi prave u americi i da to bude merilo kvaliteta ako ih ne propustis kroz sake i ne steknes pravi utisak. Sta se danas sve ne pravi u Kini. Mada to sto si rekao nema ih na netu i ne mozes da procitas nista, procitacu izmedju redova i bez komentara.

Djole to znaci da ces ti da dajes garanciju na te stapove ?  Evo kupujem jedan :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Djole je napisao(la):

Djole to znaci da ces ti da dajes garanciju na te stapove ?  Evo kupujem jedan :D

novi stapovi Glave 4/5 i 5/6 kao i Sonic 6/7 na tesitiranje - znatizeljnih. NE CITAS REDOM. A i ti bi mogao da posaljes neki.  :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole bre sta ne citam pa ti rece da i ti mozes da budes proizvodjac. ja sam u tom smislu i odgovorio, hocu bre da vidim sajt proizvodjaca kapiras? Jel' ima to il' nema?

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Djole bre sta ne citam pa ti rece da i ti mozes da budes proizvodjac. ja sam u tom smislu i odgovorio, hocu bre da vidim sajt proizvodjaca kapiras? Jel' ima to il' nema?

Pa dobru si mi ideju dao. Uposlim Daneta, navucem blankove i eto posla. Sta se danas ne moze???

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole je napisao(la):

Pa dobru si mi ideju dao. Uposlim Daneta, navucem blankove i eto posla. Sta se danas ne moze???

Eto dobre ideje i ja volim da se Dane zanima i uzme neku kintu :)

Vrh Dno