Thomas&Thomas

krmpus

Newbie
Učlanjen(a)
14.02.2012.
Broj reagovanja
0
Postoji sansa da kroz koji tjedan postanem vlasnik T&T stapa,serije XL4,klase 4 duzine 8ft. Namjema bi mu bila lov lipljena i potocne pastrve na gorskim potocima i rijecicama. Zanima me jel ima ko iskustvo sa tom serijom i kako mu se pokazala?U  kvalitet izrade ne sumnjam,ali ipak je stap iz jeftinije serije tog proizvodjaca  i ne spada u vrh ponude,mada je i to za mene svemir. Ako tko zna iz iskustva neka napise malo o akciji,i ostalim karakteristikama stapa..

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
Iskren da budem stap probao nisam ali to bi trebao da bude stap medium akcije! Znaci mek stap koji bi trebao biti savrsen za recice koje pominjes! Savrsen za suve muve i male nimfe na ne tako velikim daljinama!
Javi utiske ako ga uzmes.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

krmpus

Newbie
Učlanjen(a)
14.02.2012.
Broj reagovanja
0
Samo da se pohvalim,uzeo sam Thomasa neki dan i rolu za njega lamson radius. Svratio do majke Save i upisao par manji klenova i jednog debelog koji mi je otisao pod nogama,al to je iskljucivo moja greska. Stap je medium akcije sa tim da mu se vrh smiruje dosta brzo a pod imalo vecom ribom piga se u gornje dvije trecine. Za lipljana ce bit savrsen a i pjegave ce odradjivat samo tako. Jos nesto,ovo mi je prvi stap koji je malo konkretniji i izlazi iz kategorije prosjeka 100eura na kakve sam do sada lovio i moram priznat da je meni kao katastrofalno losem bacacu,bacanje bilo puno lakse i ugodnije makar se radilo o udaljenostima od 10ak metara. A kako samo izgleda..auuuhh..

Vrh Dno