Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Velika polemika oko ovih udica ,Neki hvale jednu drugi tu istu pljuju,treci nemogu ni da je smisle..
Pisite, svaki vas komentar ce nam dobro doci
--POZDRAV--
Odnos cene prema kvalitetu je najpovoljniji kod firme Gamakatsu. Sve ove marke imaju dobre i malo slabije modele. Moja fijoka za udice je prepuna modela F-15, F-16, F-14, F-11... Gamakatsu.
Ok.Imao sam prilike da vezujem a kasnije i pecam sa njima pokazale su se sjajno ali sam iskreno imao i par lomljenjatog istog GAMAKATSUA,Sto se kod MUSTADA bar kod mene nije desilo u mojoj ribolovackoj karijeri?...
meni su se lomile gamakatsu ali ja samkoristio tipet 0.20 i klen je uleteo u travu a ja sam na silu probao da ga izvadim,ipak tipet je bio predebeo tako da i ja glasam za gamakatsu
Kao sto rece Mix,cena-kvalitet,moj glas bez imalo razmisljanja ide za Gamakatsu.Ono sto meni najvise odgovara kod Gamakatsu udica je da su:cvrtse,ne lome se,dobrog su oblika i ne tupe se.Mislim da je dovoljan razlog za veliki :respect: :respect1: :respect:
Od ovde nabrojanih Tiemco je sigurno najbolji.Skoro sam imao priliku da pecam na model 103BL.Ova udica koja je jos skuplja od ostalih vec veoma skupih modela TMC-a ali vredi svaku paru.I ostali modeli su super.
Mustad kod nas je tesko naci.Makar to vazi original.Naime ima kod nas na trzistu mnogo kopija starih modela koji se ne prave pitaj boga koliko dugve godine sam u SAD uzeo original za suve muve pa ce da vidimo kako ce da se pokaze.
Gamakatsu ima modele koji mi se svidjaju i koji ne.F-15 mi je omiljen.
Climax mi se ne svidja.Doduse probao sam samo dva modela.
Ne treba biti iskljuciv i i koristiti samo jedan brend.Ovoj grupi treba dodati Kamasan, Hajabusu....
I ja bi dodao OWNER ali kao udice koje su jako loseg kvaliteta jer ili sam ja naleteo na nekoliko losih pakovanja ili je nesto drugo u pitanju ali su mi se lomile na stegi dok sam motao muhe a da ne govorim na vodi
OCENA 1
Definitivno,ne treba da se favorizuje jedna firma,jer jednostavno ne mogu svi sve!Mislim da trebamo da favorizujemo modele,ponavljam,ne firme!Meni je Gamakatsu omiljen,ali u principu,to mi je jedini vrhunski izbor!Eh,shta bih dao,da u mom gradu mogu da kupim udicu kao shto je Daii riki ili Daichi...
I ja sam naleteo na lose Owner udice(za suve muve).Takodje sam koristio kod velikih strimera za stuku Owner udice koje nisu bile namenjene tome i one su bile fantasticne.
U Beogradu sam pre jedno 8 meseci uzeo Kamacu udice na koje se neki moj prijatelj zalio, al' moje su znatno drugacijeg izgleda od tih koje on ima,tako da i njih ceka posten sud.
Ja sam skoro kupio u Ritam + -u udice Kamatsu i iskreno,jedna velika nula!Tupe se mnoooogo brzo i mnoooogo su mekane!Udicu #12 mogu da ispravim prstima!Zao mi je shto sam bacio pare!