Tropical

munze

Junior member
Učlanjen(a)
12.12.2015.
Broj reagovanja
0
Jedno pitanje za iskusnije.
Kupio sam Airflo ridge clear tropical strunu i malo me buni stura proizvodjacka specifikacija oko temperature.

Optimum Temperature Range: 20c to 38c

Da li se misli na temperaturu vode ili vazduha?

http://www.taimen.com/en/rs/product/airflo-ridge-tropical-floating_99931207/103820

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Ja bih se u vodi te temperature radije kupao nego pecao. Samo razmišljam, nemam pojma.

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
368
Tropske strune mogu da se koriste u hladnijoj vodi, ali nisu idealne za vodu od recimo 10C, zbog svoje krutosti. Ali kad temperatura vode dodje do 15C, vec mogu da se koriste bez problema. Za neke modele pozeljno je da se istegnu pre upotrebe u hladnijoj vodi.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
munze je napisao(la):
Jedno pitanje za iskusnije.
Kupio sam Airflo ridge clear tropical strunu i malo me buni stura proizvodjacka specifikacija oko temperature.

Optimum Temperature Range: 20c to 38c

Da li se misli na temperaturu vode ili vazduha?

http://www.taimen.com/en/rs/product/airflo-ridge-tropical-floating_99931207/103820
  misli se na oboje i na vodu i na vazduh a moze i jedno od toga da bude u tom rasponu,, nije bitno koje

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Dzolix kako nije bitno? Kao sto objasni oldsurehand iznad.... Moze al nije najsrecnije resenje. I kanap je uglavnom u vodi a ne u vazduhu......

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Mislim da nije bitno da li se gleda na temperaturu vode ili na temperaturu zraka,, gleda se oboje  generalno  a mislim da je i bitnija temperatura zraka to i zavisi na koji nacin lovimo,,  neko zabacuje samo ako se javi raub  a moze da bude vazno to da li koristimo  tropsku snjuru  u tropskim temperaturama ili klasicnu u hladnim uslovima ,, Ako nadjes  negdje zvanicno  objasnjenje od proizvodjaca snjuri  postavi inf ,,

Vrh Dno