Udice?

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
:D :D Rancic je genije, obozavam ga

Ja sam u Uzicu u Ribosportu nasao najvise vrsta gamakatsu udica. I gazda i dvojica koji rade tamo musicare pa su bas nabavili za te svrhe. Ima i f16 a nju u Kragujevcu nigde nisam nasao nego se krpim na pet mesta i nadjem tek osnovne modele. U Ribosportu maju bukvalno sve, od jedne dimenzije pa nekoliko vrsta, ma milina...

U formaxu nisam nasao pet vrsti, bas nemaju nista sto me je jako zacudilo

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Sad se ne zezam, malopre nisam mogao da se uzdržim.
Dajte Užičani ili ko zna broj telefona tog Ribosporta - namučismo se u KG za udice.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Za Gamakatsu www.fishingworld.co.yu    011-32-93-556 kod Pančevca

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Strashni - strashan si.  :tbumb: Pada naručivanje.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Meni se danas desio strahovit peh sa Gamakatsu udicom.Nisam imao loša iskustva do sada sa ovim udicama,doduše smuđ i nije neki reper radi testiranja udice,ali očigledno da udice koje su na našem tržištu,ovog proizvođača,imaju nekakav feler.Pukla mi je danas Gamakatu jedinica kao od šale posle dva skoka ribe od nekih 7-8kg.Fuš!!!

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Au ja sam znatno limitirao upotrebu Gamakacu udica iz istih razloga. F-15 je ostala standard a zanimljivo nisam krivio niti lomio F-39 #20 koja je extremno tanka i fina ni na krupne ribe. Najvise me izneverila F112SH kojih sam nekoliko pokrivio za jedan dan. Lose su mi se pokazale i te strimerske koje mi u startu nisu ulivale poverenje.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Za strimere duže od 7cm nikako ne koristim klasične strimerske udice ili udice na nekoj tankoj žici. Uvek koritim TMC i VMC a po novom sam počeo i sa Hayabusa. Za duže strimere koristim TMC namenjene morskom mušičarenju i morskim nemanima. A od VMC isto tako mada sam probao na štukama samo ova dva modela. Oštre i ekstremno jake. Ova sa dužim vratom, na njoj sam imao dva ili tri otpadanja dvo i tro kilašica...a ova kratkog vrata, e ona je opaka udica sa koje mi nije otpala ni jedna štuka iako sam nekima čak namerno davao šanse da se same oslobode ali nije im nikako išlo :D  (štuke od 1,5kg do 3,5kg, a bilo ih je stvarno mnogo tako da u tu udicu imam najviše poverenja). Da se otkači riba sa takve udice morala bi stvarno imati sreču da se slabo zakači inače  :nowink:
Tako da bi ja svima toplo preporučio te VMC-jke ili neke slične, kako god...za velike ribe...udice namenjene za morsko mušičarenje  ;) Pa ne bi smelo da puca.

Prilozi

• vmc.jpg
    vmc.jpg
    103,9 KB · Pregleda: 185
  • vmc udice.jpg
    vmc udice.jpg
    104,3 KB · Pregleda: 219
Vrh Dno