Unutrasnjost drvenih kutija za muve?

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Posto sam onako iz dosade u slobodno vreme u radionici cackao, palo mi na pamet da uzmem glodalicu i pravim kutije za muve. Od svega najmanji problem bio je izglodati unutrasnjos drveta, obraditi sve kako treba, ali sada imam problem, ne znam sta da upotrebim da stavim u kutiju za kacenje muva. Svaki savet je dobrodosao. Hvala unapred!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
U bre sumadinac...pa najtezi deo si vec odradio...ono sto ti sada treba ..jeste ona gumena prostirka koja se stavlja ispred kade,tus kabine u kupatilu.. koja je kvalitetna i dosta traje dugo..metar duzni ti je oko 400 din.u "sintelonu" mada ja je u kutijama menjam po sezoni..a lepim je "tigar" lepkom..i odlicno drzi..postoji i bela pena sa namenskim rebrima za zabadanje muva..dosta je estetski lepa,ali je nisam koristio.

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
sumadinac
ja sam nesto slicno pravio,samo malo drugacije kao kod kutije c&f design.
uzmes stari podmetac za mis i iseces po 6 trakica 2cm debljine ali jednu stranu sa krojackim cik cak makazama i svako unutrasne udubljenje zaseces sa skalperom do pola i zalepis na kutiju na jednaka rastojanja ,tako muve ne moras ubadati nego ih samo uvuces u rez napravljen skalperom i izvuces ,probaj nije lose i onako ide zima imaces vremena

Vrh Dno