beelack
Senior member
- Učlanjen(a)
- 31.08.2018.
- Broj reagovanja
- 64
Evo jedne ideje za DIY lepe a jeftine drvene kutijice za muve. Kutijice su od starih stonih tabakera, lagane su i veličine taman kao srednja kutija za strimere, 21x11x2.5 cm.
Unutrašnji deo za cigarete sam izvadio, može taman da posluži kao lep držač za alatke
Materijali za izradu su veoma jednostavni, nekoliko kineskih štapića i "pena papir" iz knižare
Štapiće sam iseckao i zalepio na dno kutije, a penu sam presavio da bi dobio deblji "inlay". Za manje kutije, t.j. manje mušice može da se koristi samo jedan sloj pene, tanji štapići itd.
Nakon lepljenja pene višak sam odsekao...
Kutijica je gotova
Eva pena nije idealna, za barbless je relativno ok. No s obzirom da je ima u skoro svakoj knjižari i A4 format košta 15 dinara, vrlo lako i brzo se može zameniti.

Unutrašnji deo za cigarete sam izvadio, može taman da posluži kao lep držač za alatke

Materijali za izradu su veoma jednostavni, nekoliko kineskih štapića i "pena papir" iz knižare

Štapiće sam iseckao i zalepio na dno kutije, a penu sam presavio da bi dobio deblji "inlay". Za manje kutije, t.j. manje mušice može da se koristi samo jedan sloj pene, tanji štapići itd.

Nakon lepljenja pene višak sam odsekao...

Kutijica je gotova