Vestica Palmer

• Začetnik teme Mr.Zakula
  • Datum pokretanja
M

Mr.Zakula

Guest
Ovo mi je mozda cak i najaca verzija vestice koju sam napravio,
mnogo dobro lovi klena (danak u krvi).Mnogo lepo pliva i bez mascenja,izdrzljiva je i vidljiva,(Randjino-Hi-Fi).Ja sam iz Nisha,najcheshce pecam na Nishavi.Posecujem i ceo istocni "blok"-oko Pirota...Volim i da umochim na svim Timocima.Uglavnom pecam klena,jer su mi pastrmke malo nedostupnije...Pozdrav kolege!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Nisam jos video da neko u Nisu koristi "Tapered loop up eye" udice. I ovo je previshe chupavo za moj ukus. Jeste da moze da pliva kako hoces i gde hoces ali nije to uvek dobro.
Ko si ti ustvari Ludi_Zakula? Jel posecujes dragu nam sekciju?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Palmer vestica je jedna od mojih omiljenih muva. Par godina unazad nju mnogo cesce koristim od obicne vestice. Bez nje sam nikakav zimi i u prolece. Medjutim, uglavnom koristim velicine 16- 14, dok na ozbiljnijim udicama pravim uglavnom bambule (kad jurim klena).
Bas sam juce napravio pet komada na broju 14. Trebace mi vec ovih dana i to, za krupnog klena. Moja verzija je malo drugacija. Telo joj je od polipropilen dabinga boje pauna, nema krila od polipropilena, ima dva namotaja manje grizli pera i rep od crvenog polipropilena.
Sve u svemu, Ludi Zakula, odlicna muva za lov klena u ovom nastupajucem periodu.

M

Mr.Zakula

Guest
Slazem se da je odlichna za prolece,ali na manjoj udici,u pravu si Randjo.Izbacio sam josh jednu finu muvu u stilu double hackle,(grizzli i furnace).U zadnje vreme ne idem na sekciju,ustvari nisam ni znao da funkcionishe!Zivim u doorlanu,89 godiste.Lazzo jer znas mozda Peru i Vladu iz duvanista?

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
OT: Mislim da te se secam. Donosio si musice na sekciju? Vlada te doveo? Imao si pune 3-4 kutije musica sto stvarno retko vidjam da neko toliko mota, a da mu ne zavisi budzet od tog posla...
Znam Vladu i Peru.

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240

Crvenorepi palmer. Na #12 sa kracim vratom.

Rep:Crveni konac.
Telo:paun.
Rebra:Zlatna lameta.
Noge i glava:Braon.

Pozdrav.
  Marko.

Uploaded with ImageShack.us

Vrh Dno