boban.velickovic
Senior member
Zimus ću verovatno imati malo slobodnog vremena, pa bi bilo dobro da do zime nabavim neku stegu i malo osnovnog materijala, pa da počnem da vežbam da vezujem strimere i mušice.
Mušičarsku opremu ću kupiti tek na proleće, kad prikupim "malo/malo više" love... za sada varaličarim (ultra light), pa ću se igrati i sa izradom otežanih strimera...
Dakle, jel možete da mi preporučite koju stegu da kupim (model, cena, gde)...
Šta pored stege... i tu postoje neki kompleti...
Možda mi je potrebna i lupa zakačena na stegu, a ne videh da to često ide uz stegu?
Po pitanju materijala, vidim na forumu da mnogo priručnih materijala može da se koristi, ali sam negde video da postoje i neki kompleti sa perjem, krznom. otežanim žicama, koncima... i sl... gde se to kupuje?
Možda sam mogao da prikupim odgovore i čitajući forum detaljnije, ali mislim da nije loše da postoji i ovakav topic.
Ja sam inače iz Niša, pa mi znači i ako u Nišu mogu ponešto da kupim?
Hvala
Mušičarsku opremu ću kupiti tek na proleće, kad prikupim "malo/malo više" love... za sada varaličarim (ultra light), pa ću se igrati i sa izradom otežanih strimera...
Dakle, jel možete da mi preporučite koju stegu da kupim (model, cena, gde)...
Šta pored stege... i tu postoje neki kompleti...
Možda mi je potrebna i lupa zakačena na stegu, a ne videh da to često ide uz stegu?
Po pitanju materijala, vidim na forumu da mnogo priručnih materijala može da se koristi, ali sam negde video da postoje i neki kompleti sa perjem, krznom. otežanim žicama, koncima... i sl... gde se to kupuje?
Možda sam mogao da prikupim odgovore i čitajući forum detaljnije, ali mislim da nije loše da postoji i ovakav topic.
Ja sam inače iz Niša, pa mi znači i ako u Nišu mogu ponešto da kupim?
Hvala