Djole Nis
Hero member
Danas sam se upustio u uporedjivanje dva stapa direktno na vodi sa strimerima i pokusaju da se prevari koj stuka. Sanse za dokazivanje svaki stapi je imao po otrilike 2 sata. Dozvolio sam primenu svih mogucih i izvodljivih zabacaja sa njima ali uz obavezno koriscenje kako plivajucih tako i otezanih strimera. Snage su odmeravali Vision GT Four SW akcije 9 i duzine 8.6 ft i sa druge strane RST Tour Pack akcije 8/9 i duzine 9.6ft.
Pocetnu ali blagu prednost sam dao RST -u. Odisao je dozom sigurnosti da moze da sa svime i svacime izbori, kako sa velikim i teskim strimerima tako i sa velikim ribama na udici. Deo poena je izgubio zbog duzine.
Pocela je besomucna borba koja je trajala celo prepodne.
Oba stapa su prosla zadatke, sem ponasanje sa ribom na udici. Nije ih ni bilo.
Rezultati:
Kraci GT je pokupio veliki deo poena na svoju "idelanu" duzinu za pecanje stuka, zatim na samu tezinu stapa, sa kanapom se slozio do maksimuma. Otezane strimere je bez ikakve muke rolovao, svicevao, susio u vazduhu... Imao je brz odziv na sve bacaceve zahteve u toku bacanja.
Duzi RST nije nimalo zaostao za GT-em i od pocetka je poceo da pokazuje svoju sirovu snagu. Mnogo zilaviji "masniji" og GT-a uliva strahopostovanje s kolikim ga strimerima mozete opteretiti a da mu to ne zadaje skoro nikakve muke. Sporijeg je odziva na bacaeve zadatke u toku samog bacanja sto je odraz njegove duzine.
Danasnji pobednik je "GT Gour"
Pocetnu ali blagu prednost sam dao RST -u. Odisao je dozom sigurnosti da moze da sa svime i svacime izbori, kako sa velikim i teskim strimerima tako i sa velikim ribama na udici. Deo poena je izgubio zbog duzine.
Pocela je besomucna borba koja je trajala celo prepodne.
Oba stapa su prosla zadatke, sem ponasanje sa ribom na udici. Nije ih ni bilo.
Rezultati:
Kraci GT je pokupio veliki deo poena na svoju "idelanu" duzinu za pecanje stuka, zatim na samu tezinu stapa, sa kanapom se slozio do maksimuma. Otezane strimere je bez ikakve muke rolovao, svicevao, susio u vazduhu... Imao je brz odziv na sve bacaceve zahteve u toku bacanja.
Duzi RST nije nimalo zaostao za GT-em i od pocetka je poceo da pokazuje svoju sirovu snagu. Mnogo zilaviji "masniji" og GT-a uliva strahopostovanje s kolikim ga strimerima mozete opteretiti a da mu to ne zadaje skoro nikakve muke. Sporijeg je odziva na bacaeve zadatke u toku samog bacanja sto je odraz njegove duzine.
Danasnji pobednik je "GT Gour"