Vision Ikon kombinezon

Učlanjen(a)
21.05.2015.
Broj reagovanja
0
Planiram da kupim ovaj kombinezon, da li je neko imao iskustva sa istim. Koristio bih ga u letnjim mesecima na rekama Ribnik, Pliva, Sana...

KENO MS IZVOR

Junior member
Učlanjen(a)
14.07.2011.
Broj reagovanja
0
Nosim ga već pet godina i kao nov je,naravno posle svakog ribolova osuši se ali ne na suncu več negde gde nije direktno izložen suncu.Kada se osuši samo ga stavim preko vešalice i tako stoji do sledečeg ribolova.Nikako savijanje i pakovanje u torbu.

Učlanjen(a)
21.05.2015.
Broj reagovanja
0
Hvala na brzom odgovoru, imam još jedno pitanje sto se tiče obuće. Da li postoji alternativa za Vision obucu, i da li moram da kupujem broj veci zbog debljine neoprenske čarape?

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Obucu kao i kombinezon kupujes prema svom broju koji nosis a proizvodjac je uzeo u obzir carapu od kombinezona....tako da nema brige...mozes da uzmes za broj veci...mada imas po netu da nadjes tabele sa brojevima proizvodjaca....

Učlanjen(a)
21.05.2015.
Broj reagovanja
0
Nosim 42, moje pitanje je, da li mogu da koristim slične cipele nekog drugog proizvođača? I ako mogu, da li bi mi trebao broj veći zbog neoprenskih čarapa prišivenih na kombinezon?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Dragane, mozes da koristis bilo kog proizvodjaca cipela ali cipele za gazenje vode. Ove ciji si link stavio to nisu. Ni po brojevima ni po unutrasnjim savovima za koje je vazno da ne cepaju neoprensku carapu. I naravno, vecina cipele za gazenje se prave od sintetickih materijala.

Učlanjen(a)
21.05.2015.
Broj reagovanja
0
Stigao mi je Vision kombinezon. Imam još jedno pitanje, da li mi je potrebno neko odelo ispod njega? S obzirom da lovim u junu i julu.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Imaš pododjelo ako nemaš para za njega može i trenerka.
Imaš dosta aktivnog veša za sportiste sve to može da se koristi.

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
339
Dragan Kaurin 87 je napisao(la):
Od kog materijala treba da bude trenerka?
Nemoj samo nista pamucno, sintetika je najbolja
Ja sam uzeo Campri pododelo za motocikliste i prezadovoljan sam

Vrh Dno