Vision Kura Ultra vs. Vision Ikon

somac333

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2014.
Broj reagovanja
0
Pozdrav!!!Zanima me koji je kombinezon po vama bolji i vasi licni utisci??? 

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Izvino sad nemoj pogresno da me shvatis ali ti si postavio temu pre tri sata i pitao za sve kombinezone kakvi su i da ti kazu njihova iskustva.. Trebao si samo da sacekas 2 dana da ti kazu njihova misljenja i  iiskustva pa tek onda da poredis posebno.. A ako si se ti sam odlucio onda izvini.
Pozdrav

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Kura ali sada vise se ne radi ikon vec mu je mesto zauzeo havu. Poz

Sent from my iPad using Tapatalk

somac333

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2014.
Broj reagovanja
0
Nikolavb96 je napisao(la):
Izvino sad nemoj pogresno da me shvatis ali ti si postavio temu pre tri sata i pitao za sve kombinezone kakvi su i da ti kazu njihova iskustva.. Trebao si samo da sacekas 2 dana da ti kazu njihova misljenja i  iiskustva pa tek onda da poredis posebno.. A ako si se ti sam odlucio onda izvini.
Pozdrav
U redu je sve.Ali realno koji model od ta dva jos imas kod Travara...? :p Imas jos onaj keeper ali na njega se svi zale...I u ostalom ova 2 kombinezona su u mojoj finacsijskoj moci.Nista skuplje ne mogu da uzmem

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Razumem te, meni kombinezoni nisu ni u planu. Oni ce doci na red tek krajem godine.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
znam da se mnogi nece sloziti itd,al mozes uzeti u obzir i scierru cc3 koja je cenom itekako pristupacna 13 000 din

ja je koristim od pocetka godine i nemam niti jedne zamerke do sad,a da ne kazem da su mi cipele za gazenje marke WINK  :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Drina je jedini i najbolji ispit za kombinezon.... Ako tamo ide sve kako treba osstale reke su naivne spram drine

sent from my brick from the wall

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
to cemo testirati za 2 nedelje  :lol:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
oholi je napisao(la):
Drina je jedini i najbolji ispit za kombinezon.... Ako tamo ide sve kako treba osstale reke su naivne spram drine

zasto je drina najbolji ispit? opisi mi kako izgleda jedan ribolovni dan na drini i kojim iskusenjima je izlozen kombinezon u jednom danu ?

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
oholi je napisao(la):

Ja imam Vision waders koji mi traje od 2007. godine. Nosim ga samo na Drini. Da sam ga nosio po Moravama ( Zapadnoj i Juznoj) ne bi trajao i nedelju dana. Na Drini nema ni trnja, ni granja, ni limova. Put ide pored Drine. Stanes autom pored reke sidjes uredjenom stazom i pecas.

somac333

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2014.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
Ja imam Vision waders koji mi traje od 2007. godine. Nosim ga samo na Drini. Da sam ga nosio po Moravama ( Zapadnoj i Juznoj) ne bi trajao i nedelju dana. Na Drini nema ni trnja, ni granja, ni limova. Put ide pored Drine. Stanes autom pored reke sidjes uredjenom stazom i pecas.
Koji tacno Vision model?

somac333

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2014.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
Nebitno. Ne proizvod se vise.
Flywater?Da li bi mi ti preporucio da uzmem Vision Keeper?Nije puno para,a i da mi traje 2 godine dobro...Za 2 godine cu se formirati i onda cu moci da kupujem skuplje kombinezone za odgovarajucom velicinom... :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
mislim da neces pogresiti bilo koji da kupis. ja imam rapala prowear i izdrzao mi je tri sezone na moravi . koristim ga u prolece jesen i zimi a leti gazim bez kombinezona . svako pecanje pesacenje minimum tri do pet kilometara , sedenje na kamenju , probijanje kroz neprohodno priobalje reke kroz trnje i granje . bas ne vodim racuna o kombinezonu uopste . nigde nije propustio na savovima a ove zime sam ga probusio u visini kolena na dva mesta . zakrpljen je moment totalom i jos uvek je u upotrebi . to je bas jeftina varijanta kombinezona i garantovano ce te bilo koji od poznatog proizvodjaca sluziti samo bolje

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa nebitno je kuda se provlacim, kombinezon je namenjen da bude vodootporan, trnje,zice....tu ste samo imali srece pa ga niste izbusili. A drina je reka koja je uglavnom najzahtevnija za gazenje.
To provlacenje kroz trnje ne praktikujem u kombinezonu ili ako vec moram onda pazim....a verujte da sam od vecine zalazio u vece zmijarnike i vukojebine....

Vrh Dno