U redu je sve.Ali realno koji model od ta dva jos imas kod Travara...?Nikolavb96 je napisao(la):Izvino sad nemoj pogresno da me shvatis ali ti si postavio temu pre tri sata i pitao za sve kombinezone kakvi su i da ti kazu njihova iskustva.. Trebao si samo da sacekas 2 dana da ti kazu njihova misljenja i iiskustva pa tek onda da poredis posebno.. A ako si se ti sam odlucio onda izvini.
Pozdrav
zasto je drina najbolji ispit? opisi mi kako izgleda jedan ribolovni dan na drini i kojim iskusenjima je izlozen kombinezon u jednom danu ?oholi je napisao(la):Drina je jedini i najbolji ispit za kombinezon.... Ako tamo ide sve kako treba osstale reke su naivne spram drine
sent from my brick from the wall
Ja imam Vision waders koji mi traje od 2007. godine. Nosim ga samo na Drini. Da sam ga nosio po Moravama ( Zapadnoj i Juznoj) ne bi trajao i nedelju dana. Na Drini nema ni trnja, ni granja, ni limova. Put ide pored Drine. Stanes autom pored reke sidjes uredjenom stazom i pecas.oholi je napisao(la):Drina je jedini i najbolji ispit za kombinezon.... Ako tamo ide sve kako treba osstale reke su naivne spram drine
sent from my brick from the wall
Koji tacno Vision model?ivke037 je napisao(la):Ja imam Vision waders koji mi traje od 2007. godine. Nosim ga samo na Drini. Da sam ga nosio po Moravama ( Zapadnoj i Juznoj) ne bi trajao i nedelju dana. Na Drini nema ni trnja, ni granja, ni limova. Put ide pored Drine. Stanes autom pored reke sidjes uredjenom stazom i pecas.
Nebitno. Ne proizvod se vise.somac333 je napisao(la):Koji tacno Vision model?
Flywater?Da li bi mi ti preporucio da uzmem Vision Keeper?Nije puno para,a i da mi traje 2 godine dobro...Za 2 godine cu se formirati i onda cu moci da kupujem skuplje kombinezone za odgovarajucom velicinom...ivke037 je napisao(la):Nebitno. Ne proizvod se vise.