Vision VIPU stap

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Sta misle iskusniji musicari o ovom stapu? Da li ga je neko imao, testirao i kakvi su utisci? Odnos cena - kvalitet? :) Hvala unapred na pomoci :) Evo i linka sa Djoletovog sajta :) http://www.musicarenje.rs/stapovi/vision?product_id=1304

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
I ja razmisljam da kupim vision vipu 7,6 ft #3. Kod mene u Cacku ima da se pogleda u Eurofishu pa cu otici da vidim.

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
dovla84 je napisao(la):
Ja imam Vipu 8' #4. Za bolji ne znam jer mi je prvi stap pa ne mogu sa sigurnoscu da kazem kakav je ali su par iskusnijih musicara rekli da je pomalo cudan u smislu da je malo jaci nego sto pise na njemu a i cudno se ponasa vrh. To ih nije sprecilo da mi pokazu kako sa njim izvuci i uspesno baratati celom duzinom kanapa :). Rekli su mi da mi je bolje bilo da sam kupio neki jeftiniji za pocetak (neki od oko 4000din) pa tek kad se izvestim da kupim neki malo bolji (bolji od Vipu). Ovaj je , navodno, malo precenjen. E sad, da li je to tacno, ne znam.
Ja sam generalno zadovoljan stapom jer ima dosta snage pa mi uliva dosta sigurnosti.
Nadam se da ce se javiti neko iskusniji i dati ti bolje i detaljnije obrazlozenje.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Momci hvala na komentarima :) Andrija bas me zanima kako ti se cini stap na prvi pogled kad ga budes pogledao u radnji ;) Ako je ovo tacno da je malo jaci nego sto pise treba ici logikom uzmi npr #4 ako hoces #5 mada nisam siguran da li je to bas tako... Elem bas suprotno, neki kazu da je stap za te pare vise nego odlican, sad, voleo bih da  procitam jos neko misljenje ;) Pozdrav!

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Ima u jednom broju spin and fly casopisa o ovom stapu. Po onome sto sam procitao ja sam zakljucio da je stap sasvim dobar za pristojnu cenu.  :tbumb:

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
AndrijaRaketic je napisao(la):
Ima u jednom broju spin and fly casopisa o ovom stapu. Po onome sto sam procitao ja sam zakljucio da je stap sasvim dobar za pristojnu cenu.  :tbumb:

Ja imam bas taj stap koji je posluzio za test :D. Sve je kao sto pise u casopisu stim da mi kanap klase 6 nije bas ok na njemu.Zbog toga meni stoji DT5F. Oni iskusniji musicari koje sam pomenuo su slucajni prolaznici koje sam sreo dok sam vezbao zabacivanje. Ne znam kako se zovu ali po tehnici i savetima sam zakljucio da imaju dosta iskustva. Najbolje je da ga probate prvo pa odlucite da li je za vas.

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Pa ja bih kupio trojku,a posto imam dve petice ne verujem da cu sa njim bacati kanape vece od 4.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Andrija evo da se pohvalim sa malim zakasnjenjem s obzirom da sam VIPU kupio pre jedno mesec dana, no cekao sam prolece da ga isprobam pa da iznesem svoje iskustvo:) Pecam na Juznoj Moravi, klena uglavnom, stap se pokazao nikad bolje. Nije za neka long cast bacanja mada moze ali je zato mnogo dobar na blizinu jer bacis muvu gde pogledas na vodu :) Osecaj je super kad zakacis nesto vece od 200-300 g :) Sve u svemu, ovo je za ove pare vise nego odlican stap :)

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
E super sto si napisao komentar,meni i ne trebaju dugacki zabacaji sa obzirom da ovaj stap kupujem za manje recice.  :)

Vrh Dno