Sta misle iskusniji musicari o ovom stapu? Da li ga je neko imao, testirao i kakvi su utisci? Odnos cena - kvalitet?
Hvala unapred na pomoci
Evo i linka sa Djoletovog sajta
http://www.musicarenje.rs/stapovi/vision?product_id=1304
dovla84 je napisao(la):Ja imam Vipu 8' #4. Za bolji ne znam jer mi je prvi stap pa ne mogu sa sigurnoscu da kazem kakav je ali su par iskusnijih musicara rekli da je pomalo cudan u smislu da je malo jaci nego sto pise na njemu a i cudno se ponasa vrh. To ih nije sprecilo da mi pokazu kako sa njim izvuci i uspesno baratati celom duzinom kanapa. Rekli su mi da mi je bolje bilo da sam kupio neki jeftiniji za pocetak (neki od oko 4000din) pa tek kad se izvestim da kupim neki malo bolji (bolji od Vipu). Ovaj je , navodno, malo precenjen. E sad, da li je to tacno, ne znam.
Ja sam generalno zadovoljan stapom jer ima dosta snage pa mi uliva dosta sigurnosti.
Nadam se da ce se javiti neko iskusniji i dati ti bolje i detaljnije obrazlozenje.
AndrijaRaketic je napisao(la):Ima u jednom broju spin and fly casopisa o ovom stapu. Po onome sto sam procitao ja sam zakljucio da je stap sasvim dobar za pristojnu cenu.![]()