Vision Waders-Vision Kombinezoni

somac333

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2014.
Broj reagovanja
0
Zdravo!!!Mislio sam sebi uzimati kombinezon,pa ako bi mi vi mogli malo pomoci.Koji bi vi mogli kombinezon preporuciti od Vision-a jer su kod nas koliko toliko dostupniji od ostalih i po cijeni i po kvaliteti???Uzeo bih neki kombinezon od "Travar"-a
http://www.travarfishing.com/index.php/proizvodi/garderoba/vision/kombinezoni
Da li je neko imao iskustvo sa ovakvim kombinezonima?
Utisci?
Imam tek 15 godina pa me malo odabir velicine zeza.Visina=176cm...Napravio sam mjere:
INSEAM(Duzina do prepona)=90cm
OUTSEAM(Duzina do pazuha)=133cm
WAIST(Obim struka)=80cm
CHEST(Obim prsa)=80cm
A evo i seme za Vision modele:
http://www.flymex.at/userfiles/chart-vision-waders.jpg

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Druze moj a ja sam mislio da sam kljakat axxaxa. visok sam 179-180 I inseam mi je 86?? mada mozda su mi se m..a otegla od starosti xaxaxax..po mojoj proceni igra ti samo M ili L velicina ako je inseam 90 ali ce ti biti siri gore..

somac333

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2014.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Druze moj a ja sam mislio da sam kljakat axxaxa. visok sam 179-180 I inseam mi je 86?? mada mozda su mi se m..a otegla od starosti xaxaxax..po mojoj proceni igra ti samo M ili L velicina ako je inseam 90 ali ce ti biti siri gore..
A sta kazes MediumLong?To bi onako bilo idealno,dugacko dole,a gore i oko struka usko-msm uze nego kod standard verzije.Broj cipela mi je 44.AXXXAXXAXAXAAX dobra ti je ta za otezanje m..a!!!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ili ML mozes to ako ga ima negde uopste, kod Travara tesko  :(

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Ako ti nesto znaci imam kura ultra kombinezon i za sad je odlican.
Imam 185cm - 85kg - 45 cipela i uzeo sam XL mozda mi je malo veci ali ti ces jos da rastes, ko bi ga znao. Najbolje bi bilo da mozes probas...

somac333

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2014.
Broj reagovanja
0
vlajkoni je napisao(la):
Ako ti nesto znaci imam kura ultra kombinezon i za sad je odlican.
Imam 185cm - 85kg - 45 cipela i uzeo sam XL mozda mi je malo veci ali ti ces jos da rastes, ko bi ga znao. Najbolje bi bilo da mozes probas...
Nisam u situaciji za tako skup kombinezon...Prije da cu uzeti Vision Keeper...Isplati se...Koliko god da traje nek traje...On je samo 117 evra.Ima zadovoljnih ljudi sa tim kombinezonom.

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Ma uzmi keeper ili malo trazi po oglasima mozda naletis na nesto bolje za slicne pare

somac333

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2014.
Broj reagovanja
0
vlajkoni je napisao(la):
Ma uzmi keeper ili malo trazi po oglasima mozda naletis na nesto bolje za slicne pare
U tom cjenovnom rangu je samo scierra cc3 pants od 100e,ali nije tako kvalitetno kao ovo... :D

Vrh Dno