Voda...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Dešava mi se da sam na sred Drine a žedan kao pas.Đžepovi puni svega i svačega a dok izvučem flašicu sa vodom iz leđnog đžepa sav se uvrzem u kaiševe i skvasim.Najgore je posle namjestiti prsluk i zakopčati ga.
E taj problem sam riješio!
Ovaj rezervoar za vodu je prava stvar!Staje do nekih 2l vode mada meni ne treba toliko,idealno se rasporedi po samom đžepu te ne pravi otpor u sama leđa i  balans bude idealan.
Ima izlaznu cjev koju možete montirati ispod đžepova.Ja sam je provukao kroz ventilacione đžepove na ramenima.Vodu puštate pritiskom zuba na samom kraju.Ma šta reći prava stvar!

pa230013copy.jpg

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Iskreno ne nalazim mnogo praktičnosti u ovome, naročito u letnjim mesecima. Verovatno ćeš znojenjem na leđima da izgubiš više tečnosti nego što ćeš da uneseš. :) U svakom slučaju javi kako te služi.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Nije ovo veliko kao što izgleda a u svakom slučaju moram da nosim flašu sa sobom koja je od tvrde plastike te nije prilagodljiva.Ovo sam već probao na Drini.Prednost ovakvog "kanistera" se ogleda u slobodnim rukama,i prostoru na nama.
Dvoumio sam se oko onih alu flašica ali ako i to okačim na sebe izgledaću kao vrtešaka.
U svakom slučaju biću objektivan pa ću dati svoje konačno mišljenje bez da hvalim ili kudim,i ja volim dobra riješenja.

Vrh Dno