Vredi li ovo?

Trout Heaven

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2014.
Broj reagovanja
0
Dosadila mi je stara stega pa se razmisljam da kupim novu :blush:.Nameravao sam da kupim ovu, http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/vises-vise-tools/tvnr-10-nameo-royal-vise-round-base , ali mi vi dajte savete da li valja za te pare :-X
I da,da li je bolje da sad kupim ili da cekam sajam u Nisu,ili cak od nekih domacih majstora

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ja sam do skoro koristio indijsku a od skoro kupih bas takvu...opasna alatka radi na polugu celjust drzi udicu nema daa mrda...toplo  je preporucujem....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pojma nemam mozda I jeste ali u odnosu na onu prvu sto sam imao je 10x bolja...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
celjucti nisu farbane trebalo bi da su brunirane kao puska ali hoce malo da korodiraju ako se duze ne koristi a stoji gde ima vlage , a hoce vremenom da se pojedu malo celjusti na mestu gde stalno stezes udicu . onda je okrenes i stezes drugom stranom . ja sam sada u fazi te druge strane posle pojma nemam koliko godina . 5 ili 6 mozda i vise . znaci trajace ti bar 10 godina i veoma je prakticna za rad .

Trout Heaven

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2014.
Broj reagovanja
0
Hvala,a kako stojimo sa domacim majstorima,msm isplati li se?
:)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
za ove pare sigurno neces naci kvalitetnu stagu rucne izrade . sumnjam da i za duple pare moze da se kupi dobra stega rucni rad . proceni koliko hoces da se potrosis i koliko ces da vezujes . ako vezujes stotinak muva godisnje ima da ti traje da zaboravis kada si je kupio . jedino ako te ukenja pa kupis felericnu  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Trout Heaven je napisao(la):
A uzgred,sta ce meni 10 godine?
Dogodine vec nova!  :hammer:
ako ces da menjas godisnje kupi najjeftiniju i najlosiju koja postoji . i ona ima da ti traje par godina .

zonkerteam

Junior member
Učlanjen(a)
25.01.2009.
Broj reagovanja
0
Kolega i ja ti preporucujem imam je preko 10 godina i nemam zamerke doduse narucio sam je preko Kabele

Vrh Dno