A moravi sam ih gledao na sljunkovitom dnu, umeren protok.... Ima ih manje vise svuda. Problem je sto su izgleda samci. Bar dok sam ronio nikad ih u grupama nisam vidjao....Milanče je napisao(la):Ahaha bravo!!! Čuo sam za taj ulov
Ja isklepah ukupno 25 vrsta raznoraznih slatkovodnih riba ali uopšte nemam ideju gde i kako bih mogao da ga upišem vretenara
Ja sam ih lovio kao dete na zapadnoj Moravi kod Kraljeva na glistu... Ulovio sam i na tvistera na Dunavu kod Pančeva, ali svi su bili u većoj dubini i na mestima koja nikako nisu zgodna za lov mušicom... Ovo je svakako izuzetno redak ulov na FFoholi je napisao(la):A moravi sam ih gledao na sljunkovitom dnu, umeren protok.... Ima ih manje vise svuda. Problem je sto su izgleda samci. Bar dok sam ronio nikad ih u grupama nisam vidjao....
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Ja pricam o moravi u cacku.... Solidan broj je bio u dubini do struka.... Mnogo redak da bi se ciljao na muvu... Al verujem uz skobalja ili mrenu da ce da se ulovi po kojiMilanče je napisao(la):Ja sam ih lovio kao dete na zapadnoj Moravi kod Kraljeva na glistu... Ulovio sam i na tvistera na Dunavu kod Pančeva, ali svi su bili u većoj dubini i na mestima koja nikako nisu zgodna za lov mušicom... Ovo je svakako izuzetno redak ulov na FF