Zimnica

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Duga je zima, a prošlu "zimnicu" već pokupili "neprijatelji" na vreme da se ne ukvari  :whistle: , kao što će i većinu od ove !

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Druze a sta ce tebi toliko musica, jel prodajes ili gadjas njima drugare sa pecanja
Ja sam jedino od zimnice kolicinski dosta spremio suvih za klena jer ih u toku godine bas dosta okacim na zbunje, granje, drvece i ostalo rastinje pored vode

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
strashni je napisao(la):
Druze a sta ce tebi toliko musica, jel prodajes ili gadjas njima drugare sa pecanja
Ja sam jedino od zimnice kolicinski dosta spremio suvih za klena jer ih u toku godine bas dosta okacim na zbunje, granje, drvece i ostalo rastinje pored vode
Od svega po malo  :D  a i sam lov nimfom iziskuje određene gubitke pa na pecanje ne krećem bez 5-6 kom od jedne vrste.Nekad me potera, pa su gubici veoma veliki a nisam od onih da prevrnem reku zbog muve.  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
to je istina, neke reke pojedu mnogo muva, više nego ribe  :doh: sve ovisi kakvo je dno ili čega ima sve po dnu.
evo, ako bi išao ja na ljubljanicu loviti trebala bi mi ovakva kolekcija tj. zimnica  ;) a na bohinjku heh...od svake po dve tri i dosta.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
E kad se kida toliko ima i ribe tu, a detalji su onda manje bitni na muhi ianče Saša kao i o bično muhe za 5

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
strashni je napisao(la):
... ili gadjas njima drugare sa pecanja....

Malo će da gađa drugare a malo njihove kutije  :doh:

Ovo što Sale radi se zove punim imenom i prezimenom MAJSTORSKA RABOTA

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
I ja isto,šaku tamo-šaku vamo i ono ode !  ;)  :hammer:

Iva

Senior member
Učlanjen(a)