Zinger

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Priznacete da je ova stvarcica na prsluku prilicno korisna stvar. Ono sto mi nije jasno je razlika u ceni ovog  proizvoda... Ajde da je u pitanju stap, cekrk i mnogo toga drugog, ali ovo je jedan obican jojo mehanizam koji npr ako je proizvodjaca Anglers kosta mnogo vise nego li ako je no name a zavrsava vise nego dobro isti posao. Uporedjiva sam zingere konkretno u Time fly fishing online prodavnici ali isto je uglavnom i na drugimmestima. Zanimaju me vasa misljenja, ima li svrhe placati vise za jednu ovakvu stvar?

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
JA imam Anglers img. zinger i super je jedino sto je malo tezi,on kosta 700din. u TimeFF.Imao sam no name i zavrsavali su poso ali oce ponekad da se uvrce kanap prilikom vracanja.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kod mene u radnji sa sve makazicama kosta 2.5 e..makazice ostre kao zilet...inace sam zinger kosta oko 1.8e ako se dobro secam...mene sluzi vec drugu sezonu odlicno...

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Marko, koje je snage ta opruka, mozes li npr na isti zinger da nakacis par stvari, npr grickalicu i jos nesto slicne tezine?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ja ovako nešto štekujem po prsluku, rabim maksimalno orvisov koji mi je došao kao neka kolateralna šteta..madam sam sada u fazi komotacija, tj što manje na sebi ili sve što mogu po džepovima i pederuši...

http://www.theflyfisheronline.com/home/browse/product/352/candf_clipon_retractor_reel_with_hook_keeper_cfa72

ako je iko zainteresovan...rado se rešavam viškova  :whistle:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Ja sam si pribavio ovakav jedan primerak http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/anglers-image-streamside-accessories/anglers-image-double-zinger. Mnogo cool stvarcica, zakacis ga gde oces na prsluku i sve ti bude na dohvat ruke, dzepove ne otvaras osim ako ne menjas muvu. Sad da visi - visi ali je bar sigurno i prakticno :)

Vrh Dno