Znakovi Na Vodi

ugly_si

Senior member
Učlanjen(a)
03.04.2006.
Broj reagovanja
1
"ZNAKOVI NA VODI" je knjiga dvojice autora: Goran Grubić i Aleksandar Panić. Knjiga je daje prilicno informacija o prehrambenim navikama pastrmke i vrstama hrane. U njoj su opisane u velikom djelu najcesce vrste musica koje se pojavljuju na vodama kod nas, njihovi zivotni ciklusi izgled a sve je prilicno dobro ilustrovano slikama, jos knjiga sadrzi i  uputstva za vezanje najcescih musica sa opisom materijala i postupka kao....

Ako nastavim pisati celu cu da prepisem najbolje da je potrazite ukoliko vas zanima, knjiga je za sve kako one koji vec sve znaju sto je u njoj opisano neka je ostave klincima kada ih budu imali  :lol: , a oni koji pocinju sada musicariti trebalo bi da je obavezno procitaju...

Prilozi

• naslovna.jpg
    naslovna.jpg
    51,7 KB · Pregleda: 457

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Postujem ulozeni trud u knjigu na cijoj sam promociji pre par godina bio. Dobro je imati je kao deo literature o nasim vodenim insektima. Ja bih takodje preporucio i literaturu poznatijih autora: "Waterside Guide" i "Trout Flies Of Britain And Europe" JOHN GODDARD-a i "Matching The Hatch" (mrzi me sad da gledam ko je autor, ali lako cete ga naci na Internetu). Dobro bi dosla i DVD kolekcija "Essential Skills" OLIVER-a EDWARDS-a, onima koji zele da poznaju evropsku hidro-entomologiju. Inace, ja vec sestu godinu pripremam svoju (drugu) knjigu "VODENI INSEKTI" i imam spreman materijal koji obuhvata gotovo sve vodene insekte nasih voda u svim njihovim stadijumima. Medjutim, stalno je doradjujem, a i polako ubacujem jednu po jednu imitaciju, kojih bi na kraju trebalo da bude nekoliko stotina! Objavljivanje ce sacekati jos koju godinicu...

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Knjiga nije losa kao literatura za pocetnike ali ima par amaterskih gresaka tako da mi nije omiljena bas...

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
OT:
ugly_si zamolio bih te da ne vuces slike sa protected FTP-a jer zna da nervira ...
Pozdrav!

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Da li moze neko da mi kaze kako doci do ove knjige????????

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
mislim da sam je ja video kod mene u čačku, pa ako je vidim ponovo kupici je i poslati ti-o ostalom na pm

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
http://www.flyandtrout.com/znakovi.htm

Vrh Dno