gegula
Hero member
- Učlanjen(a)
- 14.10.2009.
- Poruke
- 2.674
- Broj reagovanja
- 0
ima dosta toga tacnog sto pise StY_EsoX ,u stvari jedino mi se ne svidja ta varijanta da neko zapuca sa drugog kraja srbije da bi pecao bassa i na kraju dodje da peca komade od 300-500g ...plus pitanje je da li ce ga upecati posto je na ovogodisnjem bass kupu u sivcu pobedio moj drugar sa ulovom od 3 male stuke...od bassa ni b nije bilo ako se secam dobro....anyway,po meni je bolji za pecanje od bilo koje druge grabljivice bar na fly.
mozda je bolji za pecanje posto je za nijansu glupaviji ili bolje reci prozdrljiviji od bilo koje druge grabljivice pa se samim tim i lakse peca.
ja ne znam da li ste imali priliku da vidite ali ovde na jezeru zna bukvalno da prokljuca i sto je najveci fazon pecaju se kao na traci a onda drugi dan ga nema kao za leka(mada su takvi dani retki)...u ponedeljak sam bio po jakom vetru koji je prestajao da duva na momente,odlicnie ulove sam imao,5 kom oko kile i jedan je bio 1,5 po mojoj proceni,sve na stap 3 i u vodi do kolena a borba sa svakim za pamcenje...
sto se tice poribljavanja ako je tako kako kazu onda ga treba gurati u strogo zatvorena jezera mada i da bi se pecali veci komadi na nasim vodama mora voda da se cuva,ovde ima ribolovaca na tone svi pecaju ali bass i dalje prezivljava i vade se lepi komadi,mada vecina ga peca na spin i koliko sam primetio nisu bas neki umetnici sto se tice pecanja,retki su oni koji dodju i znaju kako da ga pecaju i gde...
mozda je bolji za pecanje posto je za nijansu glupaviji ili bolje reci prozdrljiviji od bilo koje druge grabljivice pa se samim tim i lakse peca.
ja ne znam da li ste imali priliku da vidite ali ovde na jezeru zna bukvalno da prokljuca i sto je najveci fazon pecaju se kao na traci a onda drugi dan ga nema kao za leka(mada su takvi dani retki)...u ponedeljak sam bio po jakom vetru koji je prestajao da duva na momente,odlicnie ulove sam imao,5 kom oko kile i jedan je bio 1,5 po mojoj proceni,sve na stap 3 i u vodi do kolena a borba sa svakim za pamcenje...
sto se tice poribljavanja ako je tako kako kazu onda ga treba gurati u strogo zatvorena jezera mada i da bi se pecali veci komadi na nasim vodama mora voda da se cuva,ovde ima ribolovaca na tone svi pecaju ali bass i dalje prezivljava i vade se lepi komadi,mada vecina ga peca na spin i koliko sam primetio nisu bas neki umetnici sto se tice pecanja,retki su oni koji dodju i znaju kako da ga pecaju i gde...