10 saveta o kupanju

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Danas sam musicario na J. Moravi i ugrabio priliku da se okupam  :doh:

Da biste uspesno izveli sve kako treba, potrebno je pridrzavati se sledecih 10 saveta.

1. Izbor lokacije za pripremu. Neka vam to bude dobro poznata voda gde cete uvezbavati razne metode i zahvate. Ja sam se za to pripremao na reci Nisavi  :doh:

2. Uvezbavanje tehnika: Savetujem da uzmete casove dzudoa radi padova ili, jos bolje, da gledate Animal Planet (grebanje macaka - malih i velikih uz neko drvo)  :doh:

3. Kada ste resili da to uradite, gledajte da vas ne vide drugi ribolovci, jer ako vas vide mozda vas i nagrde zbog plasenja ribe. Znaci usamljeno i zavuceni mesto  :doh:

4. Kupajte se tek kada ste zavrsili pecanje. Ako niste, samo cete poplasiti ribu.  :doh:

5. Mesto koje ste izabrali ne bi trebalo da u sedecem polozaju prelazi vrh brade. Kosu ne morate bas da perete svakog dana  :doh:

6. Ne vodite drustvo (pogotovo sa fotoaparatom) kada planirate ovakve aktivnosti jer su to ipak intimne stvari. U suprotnom bi vasa slika mogla da se nadje na naslovnici nekog tabloida :doh:

7. Telefone kao i hartije od vrednosti (dozvola za pecanje) ostavite u kolima i uvek imajte dovoljno kredita da se javite zeni ili bliskoj osobi da vas saceka po povratku i doturi vam sta od cistog vesa ili garderobe ako ste zaboravili  :doh:

8. Prilikom izbora auta koji ce vas voziti i u ribolov, savetujem da uzmete sa grejacima sedista i dobrim fenom da biste se osusili pre povratka kuci. U gepeku uvek imajte: gace, carape, majice, dukseve, peskir i duge gace  :doh:

9. Da po povratku rasirite sto sire mozete opranu opremu i ves da drugi komsije ribolovci vide kako se starate o njoj  :doh:

10. Ako se niste ozenili, birajte zenu koja ce da voli vas hobi ili sport. Moja je danas nasmejana, vesela i srecna sto sam ustedeo struju za bojler, te sam kupanje obavio na vodi.  :doh:

A sad odoh da se upucam. Iz razloga sto nisam poneo neki aparat i uradim S by S

Ajd jos jednom da se  :doh:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ej Djole Djole dobro si me nasmijao, pa zar na ovu zime da skačeš u vodu, jesi to video kakvu veću ribu pa za njom ili onako iz razonode. :D :nowink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Nisam skakao vec sam dvojici ribolovaca na plovak koji su pecali preko puta mene pokazao igru:

Sad me vidis. Pa onda ide magija

HOP sad me NE vidis

HOP sad me vidis

E sad si odoh kuci.

Valjda su naucili nesto  :(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Djole jesu li te to bucovi izludeli pa si skakao bombu na njih  :-[

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ahahaha
New Pike fly - Djole Jumper (diver - glider - popper) Naime ne znam koju je tehniku primenio  :hammer:

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
...samo bi jos dodao da ako nosite i perijanu jaknu skinete je pre kupanja posto uopste nije pogodna za takve aktivnosti...

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Terza je napisao(la):
...samo bi jos dodao da ako nosite i perijanu jaknu skinete je pre kupanja posto uopste nije pogodna za takve aktivnosti...

Pa sad zavisi. Ako je od CDC pera onda moze :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ma upijajte znanje od iskusnijih.  :-X

Da bi stekao pravi uvid u situaciju moras se stopiti s vodom.  :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Neka,bolje je sa perjanom jaknom,onda odaje utisak prave bombe.

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Jedan od saveta bi bio "obavezno koristite vodu kada se kupate..."  :hammer:

Vrh Dno