13. Sajam lova i ribolova - Niš 2011

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Zavisi koje kineske su dno dna. Evo dodji da vidis moje pa da se uveris kako lete a posebno koliko su trajne. Ja jednu drljam ispred radnje vise od godinu dana po betonu, i eno je niti je ispucala niti joj sta fali. Jedina mana joj je sto je 30m pa ne moze bas svako da je izbaci celu :)

Uostalom kad vec kupujes krsh strunu zar nije bolje dati 1100 din nego 2.5x vise?

todor

Junior member
Učlanjen(a)
22.09.2006.
Broj reagovanja
0
Ne bih se slozio da je bas krs,
korektna struba za taj novac.
Inace to je struna koja je u klasi sa RIO Classic koja je skuplja.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Na osnovu cega je u klasi Rio Classic? Koji su to parametri u pitanju? Coating ni slican, duzina glave ni slicna, jedino sto je slican dizajn glave ali to je vec odavno standard na WF.

todor

Junior member
Učlanjen(a)
22.09.2006.
Broj reagovanja
0
Nekako mi je opis "krs" suvise prost, pa sam morao malo da te bocnem sa RIO-om.... :bleh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma nema veze mozes da me bockas sa RIO i sve ima smisla ako si u pravu. Ali Attack jeste krsh struna bez obzira na cenu. Ako vec neko juri bilo kakvu strunu neka onda uzme najeftiniju zasto da daje duple pare za slican kvalitet. Recimo one najeftinije Airflo uopste nisu lose strune, ima ih Djole imam ih i ja a kostaju koliko i Attack. Ja cekam da mi stignu neki noviteti po slicnoj ceni koji ce biti realno bolji od RIO Classic.

http://www.balticflyfisher.com/acatalog/ECHO_SOLO_Fly_Line.html

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
...svejedno, nemoj neko da se zezne da ide na sajam, verujem da je otislo i ono nesto ft materijala sto je ostalo...tanko, bas tanko

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja sledece sezone ucestvujem na sajmu ali na specijalan nacin. Naime plan je da dovedem trbusne plasacice tokom celog trajanja sajma i svima pokvarim prodaju :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Ja sledece sezone ucestvujem na sajmu ali na specijalan nacin. Naime plan je da dovedem trbusne plasacice tokom celog trajanja sajma i svima pokvarim prodaju :D

Pa to si rekao prosle godine za ovu, i ja zato nisam ni izasao, rekoh sebi, nemam tu sta da trazim samo debeli MINUS  :D

I da sam znao da neces biti  :doh:

Sajam je odlcna prilika, razlog, povod da se izvuces iz kuce a da nije pecanje a opet ima veze s tim i da se sretnes sa prijateljima a bogami dosta novih i upoznas (ovi sto se kriju iza tastaturai SMS a).

Evo na primer Strasni uopste nije 2 metra nego i manji od mene nekih 1.7m nego ovi sto se slika sa njima svi metar i zilet  :D Decko, fin, ne pije (dok vozi) pa ga ostali iskoristili  :nowink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ama Djole ja licno poznajem "veliku vecinu" ljudi sa kojima diskutujem na forumima, tako da sajam i nije neko mesto za to. Da se izvlacim iz kuce nemam potrebu, dovoljno se izvlacim za pecanje i lov. Ne ucestvujem na sajmu u Nisu jer su mi veci troskovi nego zarada, ja moram i smestaj da obezbedim i hranu i sve zivo osim zakupa tezge. Prosle godine sam imao dosta robe ali narod debelo ufitiljio, ostaje da se prilagodim situaciji i smanjim troskove maksimalno ali ne na ustrb kvaliteta robe. To je zdrava ekonomska logika ali i to slabo kod nas funkcionise. Iskreno nas narod voli da kupuje, ali teska ekonomska situacija pogadja sve pa uvek ima precih stvari. Ostaje da se nadamo u bolje sutra i nekako prebrodimo ovaj tezak period.
Do tada krpim se ovako sa web shopom i radnjom kada se neko najavi a ko zna mozda se pojavim stvarno na sajmu sledece godine.

A Strashni i cela Kg ekipa je sjajna, doduse daleko vise uzivo nego preko weba :) ali tako je uostalom sa vecinom. Previse burni i plahoviti, reaguje se na prvu, u svakoj reci se trazi neka provokacija da bi se reagovalo :D
Mozda bre treba ukinuti sve forume :'(

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
simpson H je napisao(la):
A Strashni i cela Kg ekipa je sjajna, doduse daleko vise uzivo nego preko weba :) ali tako je uostalom sa vecinom. Previse burni i plahoviti, reaguje se na prvu, u svakoj reci se trazi neka provokacija da bi se reagovalo :D
Mozda bre treba ukinuti sve forume :'(

Nismo losi, mnogo, ne damo na sebe ali volimo da se zezamo...I za tebe bi mnogi pomislili da si neki nadzak kad bi procenjivali po postovima na forumu a ovako, covek ko dusa, fin, iskomuniciran (komunikativan), duhovit  ;)

Djole je napisao(la):
Evo na primer Strasni uopste nije 2 metra nego i manji od mene nekih 1.7m nego ovi sto se slika sa njima svi metar i zilet  :D Decko, fin, ne pije (dok vozi) pa ga ostali iskoristili  :nowink:

Kao prvo Djoleta smo znali preko foruma i telefona a prvi put smo se zvanicno videli pre neki dan, dobar domacin, inace onaj stan sto je sredjivao pa nije mogao da pise sa racunara nego sa telefona, je lepo sredio, ma ki upisan. Kao drugo ja ne pijem ja derem alkohol i odlicno ga podnosim (lepu domacu i dobro vino, koje inace i sam pravim...kazu da nije lose). A sto se tice visine, to si u pravu, sve je uradjeno paralelnom fotomontazom samo sam ocekivao da neces da raspricas al aj sad  ;)

todor

Junior member
Učlanjen(a)
22.09.2006.
Broj reagovanja
0
Simsone, da ne skrecemo sa teme, kad se vidimo ( a videcmo se negde na nekoj vodi ) objasnicu ti sto sam ono napisao...
A definitvno treba otici na sajam, ma kakv bio, i videti se sa nekim ljudima i malo ispricati.
Ja sam nameravao potrositi neki dinar, ali mucak.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
I ja sam posetio, nadam se isti sajam, i našao sam sve šta mi je trebalo od materijala za vezanje muva, udice, sintetiku, prirodne... svašta. Posebno me raduje što sam nabavio Chinese Red Antron  :yeswink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
SPEKTAKULANO, ocekujte neocekivano, iz prve ruke tj od mene, al samo da se "jedan" smiluje i da mi dostavi fotku koju sam danas okinuo na sajmu...

S toga verovali ili ne USKORO, senzacionalno, jedinstveno, nezamisljivo, neponovljivo, fantasticno, ubistveno

USKORO
:) ;)

Vrh Dno