compshop
Hero member
crni je napisao(la):Bez ljutnje compshop...Ja na svu srecu ne spadam u te za koje mislis da nisu normalni.A dali si procitao kolika je prosecna plata u Srbiji.Negde oko 33000din. a u taj prosek ulaze i ministri i politicari i...
Po tvojoj logici od Nisa do Vranja nece biti vise od 100-tinak ribolovaca!!!Ali ako ti imas resenje daj molim te reci da nam se popravi zivotni standard sto pre!
Izvini Crni, misli sam na ovo. 100, 100. Jebi ga, dve tri godine musicarenja po lokalnim potocima bez kontrole i ribe pa da vidis sta je disciplina. odvojices jednu mesecnu platu u godini za dobar stap ali ne i za vodu na kojoj ga koristis?! Isti problem imaju i ljudi u pokusaju da shvate da je program skuplji od racunara koji ga pokrece?! Moramo malo da izadjemo iz malogradjanskog klisea...
Tada ce se setiti koja je poenta musicarenje-prevariti ribu na vestacku kreaciju, izvaditi je na tanki predvez, pobediti prirodu, pokazati samilost i pokloniti zivot. Nekome je ovo smesno, ali musicarenje je castan spotr. Ko ga nije skapirao nije mu mesto ovde!!! U medjuvremenu bi voda, koja je postala bogata i plodna postala i zanimljiva zvucnim imenima ff-a i sve bi krenulo nekako spontano na bolje. Nadam se da sam bio dovoljno jasan i ne uvredljiv
Policija se ubi od pisanja kazni za pojas ali neeeeeeeee. Lakse nam je uterati 20 cm u guzu nego jednu banalnu naviku. E pa kada je tako, onda Bo ili Joe
.