8.500 HILJADA DINARA DOZVOLA

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ljudi zna li neko nesto vise o ovom ..............
Malopre na BANKERU lagano ni manje ni vise nego da je dozvola ove godine 8.500 din.
Spomenuse i da smo podeljeni (SRBIJA) u nekakva cetri REVIRA.
Ukoliko uzmemo dozvolu imamo prava bez ikakvog cimanje da pecamo na svim vodama u Srbiji...
Meni ovo malo nije normalno,a i kakvi reviri su u pitanju...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Srbija je posebna atrakcija i dozvola za ribolov u njoj treba da košta 100000,a ne samo 8500 dinara!  :wacko:
U stvari, Srbija je toliko zanimljiva zemlja, da treba da se plaća godišnja dozvola i za boravak u njoj, bar jedno 50000 dinara. Znate, moramo da ishranimo naše rukovodioce, a kao ribolovci naše eksperte za vode i ribe. Neće te pare da se bace, samo će iz naših preći u "prave ruke".

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Meni ne miriše, meni ovde nešto smrdi od truleži.
BOJKOT bre!!! :p :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
lako mi je leti da bojkotujem,preplivam ili pregazim reku. ali sta sad da radim pogotovu na nekom jezeru. preplivavao sam ja njima reku pred nosem i tada mi je cela familija imala uredan sex life :hammer:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Dozvola će najverovatnije biti 4000 din za jednu oblast a doplata za svaku preko 1000 ili 2000 din. Inače, Srbija je podeljena na 4 oblasti, bez Kosova i Vojvodine.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Meni će ovo (4000 + 1000 po reonu) biti svakako dosta jeftinije nego prošle godine (sad će svi da popizde :)) Naime ja sam prošle godine kupio 3 godišnje dozvole - Drina (BB-Perućac do Bačevaca), Mlava (tj Morava xxx) i Tamiš/Dunav xx Bio sam na oko 10000dinara!!!
+ Gradac dnevne, + Ribnik - zadovoljstvo me košta!!!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Nadjite Zakon o ribarstvu pa pogledajte sta kaze o dozvolama.
Ne postoje doplatne dozvole. Samo godisnje, dnevne i visednevne.
Mislim da je to sto je napisano na pocetku jos u domenu spekulacije.
Inace, 2003. i 2004. godine cela Srbija je kostala 2-i-kusur hiljade dinara (zasticena podrucja posebno).
Za te pare, a stanje ne gore nego sad - ovo pisem minimalisticki, iako mislim da je i fakticki bilo bitno drugacije - pecalo se svud i svakud. Mada je i tad bilo nepravilnosti.
Ali sta vredi podsecati. Pare su cudo.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Cudo napravise"SRBIJA SUME" koji su uzeli vodu pod svoje,a koliko mogu da primetim opustise se do te mere da lupaju po usima

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Da li iko zna nesto u vezi dozvola.Trebalo bi da krenu uskoro znate li im pravu cenu i sta znace ovi reviri???

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Kada kupite dozvolu za sportski ribolov u Srbiji, uložili ste u budućnost voda i pravilno upravljanje njima. Što više platite, bićete sigurniji da će biti tako...

ALI AKO SE ZAJEBAVAMO!

Ja već 28 godina redovno plaćam dozvolu i uvek mi neko priča istu priču, od koje nema ništa. To je najobičnija LAŽ. Nemojte poverovati u to da će vaš novac otići u prave ruke. Verujte da će otići u pogrešne ruke, kao što se to UVEK do sada dešavalo. Nema nijadnog razloga da se to baš ove godine promenilo. Naprotiv, oni koji žive od našeg novca su se umnožili, pa im je svake godine malo. Traže sve više i više. DOšli smo dotle da je godišnja dozvola za četvrtinu Uže Srbije duplo skuplja od godišnje dozvole za (npr.) Nevadu i Arizonu zajedno.
Izgleda da su oni koji nam decenijama mažnjavaju pare dobili potomstvo, pa se posao šišanja (ribol) ovaca pretvorio u porodični biznis.
Rezultati rada onih kojima plaćamo su takvi, da je bolje da ne postoje. Zapravo, stanje na našim rekama je takvo da oni ni na koji pozitivan način NIKAD nisu uticali na njih. DŽABE BACAMO PARE, ali moramo, jer će nas u suprotnom proganjati i sprečavati nas da pecamo. Zato našu ribolovačku kartu s pravom nazvasmo DOZVOLA, jer je ona samo to i ništa više. Papir kojim nam naši krvosasi dozvoljavaju da pecamo.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Bice povuci potegni ali mislim da ce i ove sezone doci do toga da na nasim vodama nemamo adekvatnih
ljudi obucenih za cuvanje vode tako da se debelo razmisljam dali da se drznem i sunem im sav novac,sto bi znacilo da bi veci deo godine proveo na pastrmskim vodama i jezerima..

sasabr

Junior member
Učlanjen(a)
10.04.2006.
Broj reagovanja
0
:hammer:pozdrav svima na sajtu dugo me nije bilo, posto zivimo u logoru zvanom "Srbija" nista nije cudno jer vaze logoraska pravila.
Nisam zapalio na Island jer ne daju vize za logorase. A sto se dozvole tice i do sada je bila preskupa sobzirom sta dobijamo od strane tih zastitnika i briznika nasih voda. Verovano ce sada da nam povecaju riblji fond u nekoj kafani sa svojim ljubavnicama. Ja sam ne za ignorisanje nego za cvrstu organizaciju i RAT. Vreme je da se ustane i bori braco musicari!!!!

Vrh Dno