8.500 HILJADA DINARA DOZVOLA

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Morao sam danas da kupim dozvolu, jer su mi svi planovi u ovom životu vezani za ribolov veštačkom muvom. Ne bih voleo da mi ribočuvari prave probleme. Znam da sam bacio pare u bunar, ali ja mušičarim bar 200 dana godišnje, tako da mi se isplati. Ne mogu sam da ratujem protiv celog sveta i sam sebi iskopam jamu. Moraće neko drugi da se izbori protiv zla koje upropaštava ribolovce i vode Srbije.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Posto smo se ovde vec dotakli ove fantomske firme,ovde i nastavimo.Drage moje Nislije,jeste li culi ko ce posle formiranja upravnih odbora u ovoj nasoj Srbiji,preuzeti "SRBIJA SUME".Preuzece ih stranka koja je glavni kreator pogubne politike prethodne decenije.Znaci politika inertnosti se nastavlja.Ova monstrum-firma iz koje se nikad nije izrodila nijedna zdrava inicijativa,nijedna perspektivna ideja,biva volsebno lisena bilo kakve rekonstrukcije,analize,ne biva izlozena nijednom kritickom procesu.Provlaci se uz NIS,EPS,PTT,i ova nesrecna kreatura koja obicnom coveku, neupucenom i nezainteresovanom za desavanja oko vode,ne predstavlja nista.Ali mi ribolovci koji imamo nesrecu da potpadnemo pod jurisdikciju ove trut-anomalije,znamo koliko je bitno da se upravo u ovakvim preduzecima,koja su zlatne koke ove drzave,naprave korenite reforme.Ja ne znam kakav je plod rada ove firme kod vas,znam da je ovde uzasan,i nema izgleda da ce biti bolje.

Vrh Dno