Ada??????

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Ivane, poštovani predsedniče MFS, za par dana sastaće se Forum MSN i odlučiće šta će da uradi po ovom pitanju. Hajde da malo sačekamo izveštaj iz Jug Bogdanove 12. Da li grešim proverićemo već za nekoliko dana.
Naravno da ne greših, Ivan D. je malo izbrzao, krajnje neprimereno funkciji koju obavlja. Naravno da on i čitav MFSSRS treba da sačekaju izveštaj brainstorm konferencije u sastavu Ronđa-Žaki-Pero (grupe mušičara koji najbolje reprezentuju sve mušičare Niša, pa i čitave južne Srbije), pre bilo kojih daljih poteza.

Ako kojim slučajem MFSSRS bude toliko drska i ne uvaži sugestije predstavnika svih niških mušičara (i južne Srbije, a boga mi i šire), to bi bio neviđeni presedan i mislim da bi Ivan D. morao da podnese neopozivu ostavku.

Takođe smatram da bi pravilnik MFSSRS trebalo prepraviti i staviti član po kojem se podpredsednik MFSSRS bira isključivo iz redova MSN! Ovo bilo jasno poštovanje pravila reciprociteta, jer predstavnik čitave južne Srbije mora ima mesto u samom vrhu MFSSRS. Ovim bi Ronđa, naš demokratski izabrani predstavnik, zaista imao priliku da nešto više učini za poboljšanje uslova mušičarenja u južnoj Srbiji, borbe protiv krivolova (nečaga za šta se zalaže još od 7 nedelje nakon svog začeća) i svih drugih nedaća koja su se nadvile nad ovim delom napaćene nam zemlje.

Mita

Newbie
Učlanjen(a)
28.01.2009.
Broj reagovanja
0
Pozdrav kolege musicari! :)

Hocu odmah u startu da kazem da nisam musicar, mada planiram u toku ove godine da napravim prve korake u musicarenju! Elem, slucajno sam googlajuci naleteo na ovu temu i frapirao se! :eek: Prepoznao sam jednog lika sa slike (valjda je to Mix, onaj crni sa zulufima))! Prvi put sam ga video u Memedovicevoj emisiji gde se prica o Niskim vodama, a drugi put na Juznoj Moravi kod Donjeg Medjurova! E taj drugi put kad sam ga video ja sam pecao skobalja(normalno zagazio na sred Morave), a on je prosao iza mojih ledja i gazeci uz obalu hvatao na musicu klencice od 50-inu grama! Covece, on je imao punu kesu klencica i to onu veliku! I sad se ispostavlja da je to predsednik Niske musicarske sekcije(bar tako vidim iz prethodnih postova koje sam do sad citao)! Kakvo djubre covek moze da bude kad se predstavlja kao neki "musicar", a na drugu stranu unistava mladj! Ja sam do sad mislio da su musicari plemeniti i humani ribolovci jer je i musicarenje valjda uzvisenija vrsta ribolova, ali izgleda da sam se mnogo zajebo!

Niski musicari, ako vas ovakav skot predstavlja u Beogradu ili bilo gde, uzmite si vase motkice i od koleno! :(

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Uf, jebote, ovde baš padaju teške reči.
Nije mi namera da budem ničiji advokat ili sudija, ali ovako je u Kragujevcu. Kada su se svojevremeno ribolovci u Kragujevcu podžaveljali oko nekih stvari, deo ribolovaca osnuje novo društvo, registruje se i nastavi normalno da radi. Posle nekoliko godina opet se iz oba društva izdvoji deo ribolovaca i osnuje treće društvo.
Danas u Kragujevcu postoje tri registrovana i ravnopravna ribolovačka udruženja, svako sa po oko 1500 članova, manje ili više nije ni bitno, a ima i onih koji nisu nigde učlanjeni - samo ljudi kupili dozvolu i pecaju. Preko svakog udruženja možete da kupite dozvolu, možete da kupite dozvolu i u svim prodavnicama ribolovne opreme, možete biti član bilo kog udruženja, a ne morate.
Svako društvo može samostalno da pokreće akcije, recimo poribljavanja, ili druge koje smatra korisnim ili u saradnji sa drugim društvima i jednaki su pred zakonom.
Sva društva su registrovana kao udruženja gradjana (isto kao golubari, odgajivači pasa, cveća, aligatora..), svako ima svoje izabrane organe i oni predstavljaju samo svoje udruženje i nikog više.
Niko od njih pojedinačno ne može da kaže - ja predstavljam kragujevačke ribolovce.
Nemam ja ništa protiv toga što je Mix predsednik Niške MS (neznam ime sekcije), ali on predstavlja samo mušičare svoje sekcije kao njen legalni predsednik, ali ako se sutra u Nišu formira i registruje nova Niška MS pod drugim imenom biće ravnopravna i zastupaće niške mušičare, ali isto kao Mix - samo svoje članove.
Pozdrav

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
U Nišu postoji samo jedna mušičarska sekcija na čijim izborima za rukovodstvo su učestvovali i oni koje neko sada bez ikakvih argumenata proziva posebnim klubom. To je glupost. To su članovi USR "Nišava", koji su na potpuno isti način kao ja učestvovali na izborima za rukovodstvo MSN. Nisu dobili ni jedan glas i odbačena je njihova ideja da predvode niške mušičare. Ne da nemaju klub, već ovako aktivno učestvuju u USR "Nišava"!
Odjednom, neko ih priziva na MFSSSRS da budu ravnopravni sa mnom i legitimnim-izabranim predstavnicima niških mušičara!!??
Pa, to je isto kao kada bi predsednik skupštine Srbije na zasedanja i glasanja pozvao članove neke grupice slučajnih prolaznika, koja nikada nije dobila nijedan glas.
Mislim da za ovo je kriv organizator koji ih je pozvao. Tako je naneo uvredu i meni i MSN i USR "Nišava". Možda slučajno, a možda i namerno, to će nam sam objasniti.

Već sutra počinje zvanična procedura ispravljanja ove nepravde. Predlažem odgovornima za ovo da napokon shvate šta su uradili i da se potrude da se ovo reši u skladu sa svim propisima i zdravim razumom.

Kada se bude to okončalo, MFSSSRS će početi potpuno normalno da radi na čelu sa svima koji su legalno izabrani. Ja sam prvi za to, ali ne vidim mogućnost normalnog funkcionisanja uz ovakve podvale u samom startu.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Tako je bre Ronđo!  :tbumb:

Ja mislim da ti, Žaki i Pero treba još danas da odvojite malo novca iz godišnjeg budžeta MSN, iznajmite jedno oklopno vozilo i krenete u Beograd ka Skupštini MFSSRS! Oni će se zajebavaju sa vama, nije nego!!

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Mixmonstrume...
Kad ces vec jednom da shavatis da Niske musicare pa i ostale musicare iz cele Srbije vise ne zanimaju nikakvi izvestaji iz  nekakve Jug Bogdanove 12. Ti nisi nikakav legitimni predstavnik Niskih musicara jer te nismo ni birali. A kada bi nekog i birali nikad nebi izabrali takvog ogavnog i destruktivnog lika. Ti nas brukas bre, zato te i dan danas 99% Niskih musicara prezire… Samo nesto lazes i falsifikujes…dosadio si mi bre vise…Uzivaj u svojoj maloj sekciji sa 5 clanova dok jos mozes… I smiri se malo to je dobro za mentalno zdravlje…
Nas ostalih 395 Niskih musicara podrzavamo vredne i postene momke izabrane u MFSSRS na koje tvoja nakaradna i mizerna sekcija od 5 nazovi ljudi nema apsolutno nikakav uticaj.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Koliko me mušičara podržava uvek proveravam na izborima. Treba pitati i same bunardžije koliko puta su glasali za mene da im budem predsednik (po mojoj evidenciji i zapisnicima koje čuvam, najmanje 5-6 puta). Ovi što sada ovde prednjače u izmišljotinama, uvredama i baljezganjima nekada su glumili pristojne momke i uvek glasali da im ja budem vođa.
Pre neki dan, na Adi, na Skupštini MFSSRS, izabran sam, na predlog i uz glasove mušičara iz raznih krajeva Srbije, na više funkcija i u toj organizaciji. Momci koji su došli sa mnom, nisu se gurkali laktovima u tamnom uglu i predlagali me, već su to činili isključivo predstavnici drugih krajeva.
Tada se setih reči Jr-a i Goncija, koje su izgovarali na izborima za Forum niških mušičara, prošlog decembra: "On je najomraženiji niški mušičar. Niko neće sa njim..." To im tada beše jedino čime su branili svoju ideju da baš oni treba da predvode niške mušičare. :D
Sada čitam Govancijeve, Forelleove i Grongove postove, koji u potpunom očaju opet iznose veoma smešnu laž o mom kredibilitetu.
Nažalost, izgleda da je organizator Skupštine MFSSRS naseo na te gluposti i izjednačio ih sa mnom i onima koji dobiše 100% glasova da predstavljaju mušičare USR "Nišava".

Ispraviće se to, ne brinite. ;)

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Smucilo mi se da vise citam sve ovo. Clanove sajta uopste ne interesuju razmirice izmedju musicara iz Nisa. Biram reci i tesko mi ide. Ova tema je i ostala pod ovim nazivom, da je ne bi shvatali ozbiljno. U prevodu, ne interesuje me da citam o svemu ovome. Udaram katanac i upozoravam da org nije prcvarnica da svoje nesuglasice iznosite. Pisite o musicarenju i zajebite i mene i ostale clanove sa vasim svadjama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno