Antron yarn, gde da se nabavi?

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Akademac je napisao(la):
Pozdrav od nju kid on the blok!

Pitanjce: gde kod nas da nabavim antron yarn i da li ga uopšte ima u prodaji?

Zahvalan,

Mićoni.

Miconi imam ja sparkle emerger Yarn

Simpson neki kontakt fon, adresa? Hvala!
Zakula hvala i tebi ... mozda probam i polipropilen mada po recepturi se striktni trazi antron yarn zbog svetlucanja, mehurica itd. :eek:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Akademac je napisao(la):
... mozda probam i polipropilen mada po recepturi se striktni trazi antron yarn zbog svetlucanja, mehurica itd. :eek:

Najbolje antron yarn - mada ja koristim antron dubbing, "isteglim" ga, izvučem niti i tako napravim yarn.
Pozdrav za Akademca od prof. Martića :)

P.S. A od antron yarna napraviš antron dubbing tako što ga iseckaš i umešaš ručno ili mikserom za kafu :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Akademac je napisao(la):
... mozda probam i polipropilen mada po recepturi se striktni trazi antron yarn zbog svetlucanja, mehurica itd. :eek:

Najbolje antron yarn - mada ja koristim antron dubbing, "isteglim" ga, izvučem niti i tako napravim yarn.

P.S. A od antron yarna napraviš antron dubbing tako što ga iseckaš i umešaš ručno ili mikserom za kafu :D

Bas tako jednim udarcem ubijes dve muve  :)

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0

P.S. A od antron yarna napraviš antron dubbing tako što ga iseckaš i umešaš ručno ili mikserom za kafu

IDEJA JE EXTRA SAMO KAKO DA OBJASNIM DEVOJCI KAD JOJ BUDEM TRAŽIO MIXER  :doh: :hammer:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Pitaj prvo dal voli da jede ribe. Ako voli nema većih problema, a ako ne, onda ima mikser kod kineza za male pare. Pa ti vidi.

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
uživač je napisao(la):
Pitaj prvo dal voli da jede ribe. Ako voli nema većih problema, a ako ne, onda ima mikser kod kineza za male pare. Pa ti vidi.

jesi optimista i samouveren svaka čast ;) za ribu i ulov ne mogu da joj garantujem, mozda neki cvetić ili poljubac  :-[

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zabranjeno je ribe prodavati, stavljati u promet i menjati. Ako daš devojci ribu, u zamenu za mixer ili bilo kakvu mješalicu, u ozbiljnom si prekršaju. :hammer:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ma daj BRE Mix,šta to govoriš????Pa one stalno mijenjaju ribu za nešto.Mada,najviše vole da je kompenzuju za kesh... :D :D

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Pa des' ti,čovječe,vidio da se riba plaća karticama???Mis'''im... :doh:

Neiskustvo,čisto neiskustvo...

Z

Zakula

Guest
Stvarno bre Uzivachu,'de ti je iskustvo?! Javi se Zeki na PM da ti objasni kako se prodaju i kupuju ribe (nije za javnost)... :D :D :D :D :D :D :D :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Riba za ribu, a ne catch and release! Vataj-pusti, vataj-pusti...me podseća na drk, drk... Ova ideja o razmeni dobara je mnogo pametnija. :hammer:
Treba staviti reklamu na naslovnu stranu sajta da zainteresovane pacijentkinje znaju da ovde mogu da ostave svoju adresu ako su raspoložene za razmenu sa mušičarima. Mogao bi gazda Laki da bude posrednik i čovek koji će obezbediti kontakt onih koji bi da razmene ribe. :yeswink:

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Rokeri s moravu su lepo napisali pjesmu;
daj ribu ribu ribu, daj ribu ribu ribu.
p.s. more nebi bilo lose...

Vrh Dno