pedjabg je napisao(la):Seb, nemoj se ljutiti, ali kao i u mnogim drugim stvarima u zivotu, svako ko pretenduje na autorsko pravo mora proci kroz negde bolje, a negde losije odredjenu PROCEDURU AUTORIZACIJE.
Iako nemam veze sa bambulom i jednog sam klena kao usputni ulov ulovio musicareci, bambolu sam video prvi put u katalogu i nisam joj, naravno poklanjao mnogo paznje.
Tek na forumu, kao ponovo ne-bas-zainteresovan za tu muvu, dosao sam u situaciju da ne verujem bas previse u ono sto se po pitanju autorstva (ne i lovnosti!) pise o njoj.
Pitam se i zasto. Poznajem licno drugopomenutog kandidata, nazalost i prvopomenutog...
Dakle, ako je i ovo provokacija, izvinjavam ti se, ali kad neko nesto zakotrlja, ono se kotrlja...
Dal' je ovo provociranje sa bilo čije strane ili samo nesporazum ja zaista ne znam. Dal je Mix stvarno autor bambule? Trenutno sam uveren da jeste a i mnogo me niti ne zanima kako je nastala nego važno je da lovi. Ako Mix ipak lagi o svom autorstvu to če sigurno izaći na videlo kad tad. Uveren sam da su več davni mušičari radili i muve od drveta ali su ostali neopaženi. Sad dal' je Mix prvi radio od balze ili dal' je Mix prvi uradio baš takvu muvu takvog dizajna...ja verujem da jeste. Verovat ču u to dok mi netko ne pokaže crno na belo da je neki "John MacMixrandja" pre 100 godina to radio prvi

@Mix, hvala još jednom da si podelio sa nama ovu muvu i kako se originalno radi.