BAMBULA!!!!

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Meni je bambula najlovnija muva za klena iz razloga jer njome najvise i pecam.
Inace, ako gledam statisticki, isto upecam i njome i nekim drugim muvama (uglavnom policelonkama).

A u nedostatku vremena, cak i ne eksperimentisem s ovom muvom- crno telo, braon hekl, beli pp, crni konac, velicine 8 i 10 i to mu dodje to, nema neke prevelike filosofije.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
gegula...dlan od 30 cm  :doh:  uhh brate , uopste nisi po standardu . :D :D
jel znas sta je bitno? bitno je da ti hvatas ribu i da je tebi lepo . a ne kosta te nista da odvojis sledeci put jedno popodne i probas negde uz granje ili pored trave gde je prelaz iz plitkog u duboko i gde voda polako tece a neposredno pored ima brzi tok . e klenovi sa tog mesta na voznju nece da ti stanu u dlan  :nowink:

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
sasats je napisao(la):
to je po meni neverovatna glupost  ??? da ne pohvalim dobru muvu da se ne bi zamerio sa tvorcem bambule? muva koja hvata ribu je dobra muva , a ko je muvu izmislio meni nije bitno . vazno je da se peca  :tbumb:
udri ti tvoje slike ulova sa svojom muvom ako drugi imaju problem da ih objave  :yeswink:

Ime,veruj da je  ruzan osecaj  da ti neko inkognito hvali socne bubetine i njihovu lovnost,i to uz fotose.

Ne bih pominjao imena tih forumasa,a veruj mi da bi se ti iznenadio. Kao sto rekoh,najbitnije mi je da su moje bubetine razvalile klenove po

vecini reka  Srbije.

Cenim to sto si zbunjen,ali vidis,da se ne bi zamerili s  jednim covekom,u javnost nije izasla istina na temu ''bambula vs foam''. Zato, ti moji

''prijatelji'' nikada vise nece opipati moje bube.

Ime,kad renoviram nov stan za nedelju dana,poslacu ti bubce kostolomce da ih skroziras po Moravi,naravno ako te interesuju foamke uopste :hmmmm:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
zasto da ne  :) ja nemam problem da okacim slike ulova sa bilo cijim muvama i volim kad neki kolega provali nesto novo sto nisam probao a pokaze se dobro.
daj te muve na probu ove sezone pa se nadam da ce biti neka dobra slika za forum kao ova od prosle godine sa bambulom  :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
I bucovi vole bambulu.  Provereno....

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4 Beta

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Evo moje "debele Berte":
4trn.jpg

bdga.jpg

Završna obrada nije baš najsjajnija ali ovo je probna varijanta.

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Nadovezao bih se na Sasine postove,sa kojima se potpuno slazem,krupnije klenove cu uvek dobiti na duzoj voznji,ovi sitniji skacu po samom udaru bambule o povrsinu,a ovi krupniji je pokupe taman kada treba da se povlaci konac I pristupi pripremi za novi zabacaj..Takodje mi se desavalo sa ovom osom da je ne pokupi ni posle duze voznje,ali u takvim situacijama je "vracam",kao strimera ka sebi I tada se desavaju siloviti udari uglavnom krupnih klenova.

Pozdrav.
Marko.

Prilozi

• Dvodelna osa..jpg
    Dvodelna osa..jpg
    147,4 KB · Pregleda: 265

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Bambula u dekoru velike plave zunzare na udici br. 12 za gamaruse, ekstra lovna varijanta.

bambule-blue-bottle.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
super ti je muva  :tbumb: bas lepo izgleda i verujem da je dobra . nisam ih farbao u ovu boju i probacu kod mene obavezno

box018

Junior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
bih li mi neko napravio ove bambule,da ih i ja probam malo?
jos nisam probaao pecati na bambulu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
box, nis ti je pun musicara koji prave ove muve i pecaju na njih . potrazi nekoga na reci i verujem da ce ti sigurno pokloniti par komada i pomoci kako da ih koristis

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
evo ga moj odgovor na ovu strelcevu plavusu  :D ova moja ima plavo dupe i telo sa sljokicama  :)  a noge su dva pera. crno meko pero kokoske i grizli petao  :)

Vrh Dno