BAMBULA!!!!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
tommy jos da proadjes dud pored vode i kidanje od klena...napravio si opaku dudinju :tbumb:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Joj ništa mi ne govori,sad sa terena,bio pored nekog potoka na moje iznenađenje pun klenčića.Vidio par porcijaša,za tolicnu vodu ovo su klenčuge i najbolje od svega kao mali preliv a oni se penju uzvodno,skoro po suvom!!!
Sad me bog ne može smiriti,moram pod hitno na fly!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Znam ja to Sale ali je prizor vrhunski kao lososi,večeras me mora žena vezati kad počnem mahati i kontrirati  :hammer:

Borko_Nis

Newbie
Učlanjen(a)
08.01.2013.
Broj reagovanja
0
Iz vaseg iskustva, sta je bolje za bambulu, poliuretan ili balza? Meni se cini da je poliuretan daleko laksi za obradu, a da je tzv. "plop" efekat bolji kada je bambula od balze...

Pozdrav svima!
Borivoje

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
borko, ne postoji  "plop" efekat . vidim da su mnogi u zabludi oko toga . to takozvano  "plop" postize se bilo kojom muvom i sto je muva veca vece je  "plop"  ;) . ne reaguje klen na zvuk padanja na vodu jednog odredjenog materijala .
iz iskustva ti kazem da nije obavezno da muva lupi u vodu. najvece klenove sam uhvatio na klasicnu voznju . veliki klen uglavnom pobegne kada mu nesto iznenada lupi pored glave i tako se uglavnom hvataju prosecni primerci .
sto se tice materijala ja glasam za poliuretan jer se lakse obradjuje i odlicno pliva

box018

Junior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
A gde da nadjem ja te materijale?
I kolika je cena

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ne znam dali da otvaramo temu BAMBULA II, u ovih osamdeset i kusur strana i preko 1200 postova teško je da se čovek snađe...
Svi smo po par puta u ovoj temi iznosili iskustva o tome koji je materijal bolji, balza ili poliuretan. I jedan i drugi imaju i dobre i loše strane, treba imati i jedne i druge, bar ja tako radim.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja sam davno nekada pisao da imam lijepo iskustvo sa balzom (bambulama) ali ljeti ima period kada bolje prolazi foam (policelona).
Sasa ipak ove lakirane su tvrđe i po obliku drugačije "plopću",ne mogu da tvrdim ali mislim da ću najveće klenove da lovim na strimere,opet sve je do vode na kojoj se lovi.

box018

Junior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
Jel' ima neko sliku od poliuretana i balze da vidim kako to izgleda. Cisto me interesuje iz radoznalosti.
Unapred hvala O0

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Levo je balza a desno poliuretan.

Prilozi

• ba-po.jpg